... ...

مشاور حقوقی کیست

  • 5 خرداد 1403
  • بدون نظر
  • 8 دقیقه
  • 507 بازدید

سازمانها ،شرکتهای‌ خصوصی بزرگ، اشخاص و نهادهای دولتی در ارتباط با مسائل شغلی و کاری ممکن است با مشکلات حقوقی فراوانی روبرو شوند و برای پیشگیری در خصوص  معضلات احتمالی از وجود کارشناسان حقوقی بهره میگیرند لذا خواهان این هستند که با آرامش خاطر به امور جاری خود بپردازند بنابراین  برای جلوگیری و رفع آنها حتما از مشاوران حقوقی مشاور خواهند گرفت البته به این نکته هم باید اشاره نمود آنان به خوبی آگاهند اگر غیر از این عمل نمایند بشدت در روند کاری و اهدافشان اثر منفی خواهد گذاشت لذا از مشاورانی که در امور مسائل حقوقی ، کیفری و همچنین در تهیه و تنظیم قراردادهای  داخلی و خارجی صاحب نظر  هستند استفاده می نمایند واز هرگونه راهنمایی و راهکارهای موثری که پیشنهاد میشود و به نفعشان میباشد استقبال می کنند.

انواع فعالیت‌های مشاوران حقوقی چیست

مشاوران و وکلا در حوزه‌های مختلف حقوقی فعالیت دارند وعلاوه بر داشتن تحصیلات دانشگاهی مرتبط باید از تجربه وتخصص کافی برخودار بوده و از امواری که به شرح ذیل می باشد اشراف کامل را داشته  تا بتوانند به درستی از عهده امور محوله  برآیند.

۱-امور دعاویی حقوقی :

شرکتهای‌ خصوصی و ادارات دولتی و اشخاص گاهی دچار اختلاف و مشکلاتی با مراجعین خود میشوند و تصمیم  به طرح دعوا ازمسیر قانونی و مراجع ذیصلاح بگیرند دراینگونه دعاوی ممکن است درنقش خواهان یا خوانده به دادگاه  احضار شوند تا پاسخگو باشند و از این شرایطی که بوجود  آمده  لذا مشاوران حقوقی با راهنمایی و ارائه راهکاری مناسب نقش سازنده خود را ایفا خواهند نمود و تا رسیدن به حصول نتیجه مطلوب پیگیری لازم را بعمل می آورند

۲- در امور قرار دادها :

مشاوران حقوقی در تهیه و تنظیم و عقد قراردادهای گوناگون و دیگر موارد مربوطه با نظارت  کامل و مستمر در جهت حسن انجام کار اقدام می نمایند.

۲- در امور خانواده :

در خصوص مسائل خانواده همچون ، طلاق ، مهریه ، حضانت و نفقه  و موارد ی از این دست ، اشخاص زیادی به مشاوران و وکلای  حقوقی بابت مشاوره و راهنمایی مراجعه میکنند.

۳-  در امور ملکی :

هرآنچه مربوط به املاک میباشد حضور مشاوران حقوقی بسیار گره گشا خواهد بود.

۴- در امور پژوهشی وراهبردی:

مشاور حقوقی  با تحقیق ، مطالعه و بررسیهای لازم نسبت به تهیه گزارشات و جمع آوری  اطلاعات مربوطه پیشنهادات خود را به نهاد ها و اشخاص جهت اطلاع  مطرح خواهد کرد

ویژگیهای یک مشاور حقوقی چیست:

مشاوران حقوقی باید این ویژگیها را مانند داشتن اطلاعات به روز ، دانش و تخصص بالا ،تحلیلگر مسائل حقوقی ،دلسوزی ،متعهد بودن، فن و قدرت  بیان خوب برخوردار باشند تا بتوانند اشخاص را متقاعد نمایند ،همچنین زمان و فرصتها‌ را نیز از دست ندهند.

بهره‌ گیری و استفاده از مشاوران حقوقی:

افراد جامعه ممکن است با مسائل گوناگونی روبرو شوند و برای برطرف شدن آن نیاز باشد  تا نزد فرد متخصص بروند ، بطور مثال اگر شخصی  دچار عارضه و بیماریی شود باید سریعاً به پزشک مورد اعتماد خود مراجعه کرده  و مراحل درمانی را تا بهبودی کامل ادامه دهد، در خصوص مسائل حقوقی و قضایی هم لازم است بدون فوت وقت به سراغ مشاوران حقوقی و وکلای مجرب رفته و برای پیگیری موضوع از آنها استفاده نمایند و هرگز نباید با اشخاص غیر حرفه ای مشاوره کرد ، متاسفانه بعضی از افراد تصور می‌ کنند برای حل هر موضوع و مشکلی این توانایی را دارند که از پس هر  کاری بر می آیند اما به واقع اینطور نیست چون  با اندک اطلاعا تشان  نمیتوانند از عهده معضل پیش آمده به درستی فائق گردند  و حتی با انجام اشتباهتشان وضعیتی را که می شد به راحتی هدایت نمود و سرو سامان داد عملاً شرایط  را سخت تر و پیچیده تر کرده و گاهاً جبران ناپذیر هم شده است.

انواع مشاور حقوقی و اهمیت آن

مشاور حقوقی املاک

اکثر اختلافاتی که منجر به تشکیل پرونده های  قضایی میگردد مربوط به  دعاوی املاک است لذا جهت احقاق حق در اینگونه  دعاوی باید به موقع با مشاور حقوقی مشورت نموده  تا از خسارتهای احتمالی جلوگیری شود.

مشاور حقوقی امور خانواده

در امور خانواده مانند: طلاق ،مهریه، حضانت،  نفقه و هر آنچه که زوجین درآن دچار اختلاف شوند مشاور امور خانواده با مشورت و راهنمایی های لازم  کمک خواهد کرد.

مشاور حقوقی امور بانکی

در امور بانکی پرونده های فراوانی وجود دارد  که این دعاوی فی ما بین مشتریان و بانکها  بر علیه  یکدیگر پیش میآید ،مشاوران میتوانند با بررسیهای فنی جهت برطرف نمودن مشکلات اقدام مبذول را به عمل می آورند.

مشاور حقوقی در امور کلاهبرداری

کلاهبرداران سعی میکنند با هر  ترفندی اعتماد دیگران و حتی آشنایان را به خود جلب نمایند وبا زیرکی خاصی مستندات لازم  را به نفع خود فراهم می سازند  لذا این نوع پرونده ها  در مراجع ذیصلاح بسیار به چشم می خورد بنابراین اشخاص  باید قبل از هرگونه  اقدامی با کارشناسان مجرب و آگاه مشاوره کرده تا فریب آنها را  نخورند و به دام نیافتند.

مشاور حقوقی  جرمهای رایانه ایی

در فضای مجازی و اینترنت با وجود محاسنی که دارد اما زمینه سوء استفاده افراد ناباب هم امکان پذیر میباشد و همین امر باعث ناامنی و تهدید دیگران نیز خواهد شد لذا با مشورت و راهنمایی مشاوران حقوقی رایانه‌ای  میتوان از گرفتاریهای آتی جلوگیری نمود.

مشاور امور دعاوی  کیفری

در پرونده های دعاوی کیفری به دلیل تنوع فراوانی که دارند نیاز است از مشاوران و وکلای حقوقی و کیفری با تجربه بهره گرفت  تا در روند پرونده در مراجع قضایی مطابق قانون حق و حقوقی تضیع نگردد.

مشاور حقوقی امور چک

استفاده از چک برای  تسریع در امر معاملات  و انتقال وجه در نزد اشخاص و سازمانها بسیار رایج میباشد اما بعضاً چکهای برگشتی و فاقد اعتبار نیز رد و بدل می‌ گردد اگرچه تلاش شده با روشهای سختگیرانه از اینگونه اتفاقات بشدت  جلوگیری شود ، مشاوران حقوقی در  صورت وقوع چنین مشکلاتی راه های مناسبی را برای حل موضوع پیشنهاد خواهند داد و تا حصول نتیجه پیگیرهای مستمر را انجام خواهند داد.

مشاور حقوقی خیانت در امانت

مسئله خیانت در امانت بیشتر بخاطر آشنایی طرفین اتفاق می‌افتد این مورد پرونده ها توسط وکلا و مشاوران حقوقی و با طرح دعوا در محاکم  قضایی قابل پیگیری میباشد .

مشاور حقوقی در طلاق توافقی

زمانی که زوجین برای ادامه زندگی مشترک با مشکلاتی مواجه می‌شوند اقدام به طلاق توافقی میکنند ،مشاوران حقوقی ابتدا با راهنمایی تلاش می کنند تا بین طرفین صلح و آشتی برقرار گردد چنانچه نتیجه ایی حاصل نگردید نکاتی از جمله شرایط و دریافت مهریه ،حضانت و نفقه را برای آنها روشن می کند تا با آگاهی کامل تصمیم بگیرند.

مشاور حقوقی در امور کسب و کار

در حوزه کسب و کار مشاوران حقوقی باید در تهیه و تنظیم و انواع  قراردادها و همچنین به امور بیمه ها و قوانین اداره کار اطلاعات کاملی را داشته باشند تا حق و حقوقی پایمال نگردد.

مشاور حقوقی در امور بهداشت و درمان

در مسئله بهداشت و درمان مواردی مانند امکان تقلب در بیمه ها، مراقبتهای  بهداشتی و درمانی و قصور پزشکی و مسائلی از این دست وجود دارد  لذا توصیه میگردد از مشاور آگاه و مجرب جهت مشورت و راهنمایی بهره گرفته شود.

تفاوت وکیل با مشاور حقوقی

وکالت یک حرفه و شغل رسمی میباشد و مستلزم اخذ پروانه از سوی کانون وکلای دادگستری هستند ولی مشاوران حقوقی جهت انجام وظایفشان نیازی به پروانه ندارند ، وکیل در دادگاهها و مراجع قضایی بعنوان نماینده قانونی  موکل خود جهت احقاق حق او معرفی میشود ، وکلا در همه مسائل کیفری و حقوقی مانند تنظیم قراردادها ، اخذ وکالت نامه و مشاوره با اشخاص ، ادارات و شرکتها ، خدمات لازم را ارائه می دهند و با تحقیقات و  جمع آوری ادله در تنظیم دادخواستها ، شکایات و سایر موارد قضایی با حضور در مراجع ذیصلاح مدافع  موکلش خواهد بود ، اما مشاوران حقوقی در امور مربوطه همچون خانواده ، کار، قراردادها و حقوق مالکیت، به افراد و نهادهای دولتی و  خصوصی طی  برگزاری جلسات با موکلان به بررسی موضوعات حقوقی پرداخته  و  مشاوره میدهند ، مشاوران حقوقی و وکلا هر دو در حوزه مسائل حقوقی فعال هستند اما  وکلا دامنه فعالیتشان گسترده تر و مسئولیت آنها بیشتر میباشد.

توصیه گروه وکلای تهران مدافع

افراد هنگامی که دچار مشکل حقوقی می شوند بدنبال آن خواهند بود تا در حداقل زمان و کمترین هزینه مشکلشان حل گردد ، لذا قبل از این که موضوع مد نظر شامل مرور زمان شود باید هرچه زودتر به سراغ  یک موسسه حقوقی  خوشنام  مراجعه نمود تا از ائتلاف وقت و هزینه های گزاف جلوگیری شود و پرونده قضایی خود را به سرانجام خوبی برسد،

موسسه حقوقی تهران مدافع با داشتن وکلای مجرب و دلسوز و اخلاق مدار این اطمینان خاطر را به مراجعین محترم می دهد تا حصول نتیجه مطلوب با تلاشهای مستمر جهت رسیدگی به پرونده  موکلین خود اقدامات لازم و موثر را بعمل  خواهند آورد و برای آرامش دوستانی که از موسسه یاری خواستند در تمامی مراحل پرونده در کنارشان با افتخار خواهیم بود.

5/5 - (1 امتیاز)
سوالات شما
بدون دیدگاه

سوالات خود را می توانید مطرح کنید تا در اسرع وقت به پاسخ برسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

... ...
مشاوره تلفنی رایگان
(فقط استان تهران و البرز)
فقط استان تهران و البرز - ۰۹۱۰۴۷۶۸۸۸۴ وکیل اداره کار - ۰۹۲۱۰۸۳۳۸۰۵