... ...

وکیل ارث به همراه مشاوره رایگان تخصصی ارث

  • 21 شهریور 1399
  • بروزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
  • ۶۸ نظر
  • 7 دقیقه
  • 7418 بازدید

ارث و میراث و قوانین مربوط به آن، همواره از مسائلی است که افراد به نحوی در طول زندگی خود با آن درگیر می شوند. اگر فرد فوت شده قبل از مرگ خود تمامی موارد را برای وارثین روشن کرده باشد، کم تر مشکلاتی به وجود خواهد آمد. اما گاهی اوقات متأسفانه بین وارثین سببی و نسبی، مشکلاتی برای ارث پدیدار می شود که نیاز به وکیل ارث در آن زمان احساس خواهد شد. از همین رو در این نوشتار برآنیم تا به بررسی مواردی مربوط به وکیل ارث، مشاوره در این زمینه و معرفی وکیل ارث در تهران، بپردازیم. پس در ادامه با ما باشید.

وکیل ارث

وکیل ارث

همانطور که در بالا اشاره کردیم، ارث شامل مال و اموالی می شود که بعد از فوت یک فرد به بازماندگان او می رسد. ترکه که همان اموال متوفی است می تواند هم مثبت باشد و هم منفی. مثبت را مال و اموالی که بر جای گذاشته است گویند و ترکه منفی نیز بدهی هایی است که متوفی ممکن است داشته باشد. اصطلاحاتی از جمله مورث به معنای شخصی که از دنیا رفته، ترکه یا میراث که اموال به جای مانده از فرد متوفی بوده و وارث یا وراث نیز که افرادی هستند که مال برای آن ها خواهد شد، نیز ممکن است در این مبحث به گوش شما بخورد. بعد از این که شخص فوت کرد باید در ابتدا وصیت نامه او بررسی شود وگواهی انحصار وراثت صادر می شود. متأسفانه در خیلی از موارد افراد از حق و حقوق خود در این زمینه آگاهی ندارند. آن ها نمی دانند که آیا وراث هستند یا نه و یا این که سهم الارث آن ها چه مقدار خواهد بود. به همین دلیل شخصی با عنوان وکیل ارث، می تواند به شدت در این زمینه کمک کننده بوده و با مشاوره گرفتن از او حقی از شما ضایع نخواهد شد. علاوه بر این انجام مراحل اداری در طول این پروسه نیز ممکن است دشوار باشد که وکیل ارث آن ها را نیز بر عهده خواهد گرفت.

 

وکیل ارث مشاوره رایگان

در این قسمت شما را با وراث و ارث برندگان آشنا می کنیم. همان طور که پیش تر نیز گفتیم، وراث کسانی هستند که بعد از مرگ فرد ترکه او به آن ها می رسد. می توان گفت هر فردی که با متوفی رابطه خونی دارد، در دسته وراث قرار خواهد گرفت. پس خویشاوندان نسبی همگی وراث خواهند بود. علاوه بر این همسر فرد فوت شده نیز همیشه به عنوان یکی از ورثه باقی می ماند. در قوانین ارث، برای میراث طبقه بندی هایی در نظر گرفته می شود. این طبقه بندی بر اساس زیر است.

  • طبقه اول: پدر، مادر، فرزندان و نوه ها همگی در این طبقه جای می گیرند.
  • طبقه دوم: پدربزرگ، مادربزرگ، خواهران و برادران همگی در این طبقه جای می گیرند. نکته مهم این که اگر همه ی خواهران و برادران فوت شده باشند، فرزندان آن ها در این طبقه بندی خواهند بود.
  • طبقه سوم: افراد دیگر فامیل مانند خاله، عمه، عمو و دایی نیز در این طبقه هستند. اگر این افراد فوت کرده باشند، فرزندان آن ها در این طبقه حضور خواهند داشت.
مطلب مرتبط:  مشاوره حقوقی انحصار وراثت

وکیل ارث مشاوره رایگان

نکته مهم این که همسر فرد فوت شده در هر صورت به عنوان وارث وجود خواهد داشت، حال وارثان مربوط به هر طبقه باشند. البته لازم به ذکر است که قوانین مربوط به ارث زوج با زوجه متفاوت خواهد بود. مورد دیگری که باید بدانید این است که اگر افراد یک طبقه، حتی یک نفر از آن ها زنده باشد، افراد طبقه بعدی در گروه وارثان قرار نخواهند گرفت. در مورد تقسیم ارث مادر در موردی جداگانه به آن پرداختیم که می توانید مطالعه کنید.حال که با این اصطلاحات و تعاریف تا حدودی آشنا شدید حتماً می توانید به اهمیت بیش از حد وکیل ارث پی ببرید. شما همواره می توانید در وبسایت هایی مانند مجموعه تهران مدافع، درخواست مشاوره و راهنمایی های رایگان در این زمینه بدهید تا از تمامی حق وحقوق خود آگاهی یابید.

وکیل متخصص در ارث

پیش تر هم ذکر کردیم که بعد از خواندن وصیت اولین اقدامی که باید انجام شود انحصار ورثه است. این عمل برای تقسیم ارث، ضروری خواهد بود. بعد از انحصار وراثت است که مشخص می شود هر یک از وراث، چه سهم الارثی خواهد داشت. دقیقاً در همین قسمت است که وجود یک وکیل متخصص در ارث، ضروری و واجب است. وراث به این وکیل مراجعه کرده و از او می خواهند که اقدامات مربوط به انحصار وراثت را انجام دهد. این که خود وراث بدون کمک گرفتن از وکیل ارث، بخواهند این امور را انجام دهند خیلی منطقی نیست. پروسه های اداری زیاد و خسته کننده بوده و حتماً لازم است که یک فرد متخصص اقدام به انجام آن ها کند تا این گونه امور خیلی بهتر و درست پیش روند. از جمله دیگر کسانی که می توانند برای انحصار وراثت اقدام کنند، طلبکاران متوفی هستند. حتی این افراد نیز به وکیل متخصص در ارث نیاز خواهند داشت تا بتوانند طلب خود را از ترکه به دست بیاورند. با مراجعه به مراکز مشاوره و راهنمایی، می توانید از خدمات آن ها در این زمینه بهره بگیرید.

مطلب مرتبط:  مشاوره واتساپ با وکیل و مزایای استفاده از آن

وکیل ارث در تهران

وکیل ارث در تهران

پیش تر هم ذکر کردیم که برای پیگیری امور مربوط به ارث و میراث، بهتر است که به وکیل ارث مراجعه کنید تا با علم و تجربه ای که دارد بتواند به راحتی پروسه را طی کرده و خیلی زودتر به نتیجه برسید. اگر به دنبال وکیل ارث در تهران هستید، وبسایت تهران مدافع می تواند بهترین کارشناسان را با تجربه فراوان به شما معرفی کند. یادتان باشد این گونه هم در زمان و هم در هزینه ها صرفه جویی خواهد شد.

آن چه در این جا بدان پرداختیم بررسی اهمیت حضور وکیل ارث در موارد مربوط به میراث بود. این وکیل متخصص می تواند به افراد کمک کند تا پروسه مربوط به ترکه و وراثت اموال را در کوتاه ترین زمان انجام دهند. وبسایت تهران مدافع نیز به عنوان مشاوره حقوقی انحصار وراثت در این زمینه با متخصصینی زبده در کنار شما خواهد بود.

سؤالات متداول:

  • آیا فرزند خوانده سهمی از ارث دارد؟

فرزند خوانده از پدر و مادر حکمی خود ارثی نخواهد برد. البته پدر و مادر در زمان حیات می توانند یک سوم مال خود را وصیت کرده و به او ببخشند. در زمان زنده بودن نیز می توانند مال و اموالی که دارند را به اسم او کنند. اما طبق قانون نه فرزند خوانده از پدر و مادر حکمی ارث می برد و نه آن ها از او بعد از فوتش چیزی دریافت خواهند کرد.

  • دولت از ارث فرد متوفی چقدر سهم خواهد داشت؟

سهمی که دولت از ترکه می برد را مالیات ارث گویند. این که چه مقدار است، بستگی به مقدار ارث دارد. به هر یک از وارثان نیز مالیاتی بر ارث تعلق می گیرد که مقدار آن نیز بستگی به مقدار ارث آن ها خواهد داشت.

  • آیا وجود انحصار ورثه برای تقسیم ارث، واجب است؟

می توان گفت بهتر است که برای انحصار ورثه حتماً توسط وکیل ارث، اقدام شود. هر چند که اگر تمام وراث بالغ باشند می توانند خودشان به توافق برسند. اما ممکن است شخص فوت شده بدهی داشته باشد و یا مشکلاتی در ارث باشد که بهتر است از طریق انحصار وراثت انجام بشود.

  • اگر متوفی فرزند حاصل از ازدواج موقت داشته باشد، آیا او هم از پدر ارث می برد؟

در قوانین مربوط به ارث زوجه، زن و یا مردی که ازدواج موقت کرده اند نمی توانند از یکدیگر ارث ببرند. اما فرزند حاصل از ازدواج موقت از نظر وارث بودن هیچ فرقی با فرزند واقعی نخواهد داشت. این فرزند از پدر و مادر ارث می تواند ببرد و آن ها نیز می توانند وارث فرزند خود باشند.

4.7/5 - (6 امتیاز)
سوالات شما
۶۸ دیدگاه

سوالات خود را می توانید مطرح کنید تا در اسرع وقت به پاسخ برسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. ع اسکویی

    باسلام.پدربزرگ وپدربنده سالهاقبل ملکی روشریکی خریداری کردن .بطوریکه پدرمن وام گرفته بوده واقساطشوپدرمن پرداخت کرده بوده.پدربزرگم زمان فوت ازپدرم میخوادکه سهمش ازخونه روتازمانیکه مادربزرگم زنده است مطالبه نکنه.پس ازفوت مادربزرگم متوجه شدیم ۲تاازعنوهام که باایشون زندگی میکردن پس ازمشارکت هرکدام یکواحد بنامشون زدن.بدون اطلاع پدرم وسایرین.مادربزرگم۹۵ساله وبیسواد بوده وبهش قرص ترامادول و…میدادن وبه بهانه دریافت وام وپرداخت وجلب رضایت پدرم وخریدسهم ایشون برده بودن دفترخانه وهبه گرفتن ازش.تمام اقوام وهمسایگان حاضربه شهادت وسوگنددردادگاه هستن.ایاپیگیری نتیجه ای داره ؟ممنون

    1. سجاد روزبهانی وکیل پایه یک دادگستری

      سلام
      مورد شما اساسا نیاز به دخالت یک وکیل خبره و تخصصی دارد که بتواند راههای اثباتی متفاوتی را امتحان کند
      اگر در تهران هستین با شماره ۰۹۹۲۴۷۴۵۵۰۷ تماس بگیرید

  2. محمد جم

    سلام.داییم فوت کرده.چطور ارثش تقسیم میشه
    داییم مجرد بود و بچه ای نداره
    داییم دوتا برادر داشت که اونها هم فوت کرده اند مجرد بودند و بچه نداشتند
    داییم دوتا خواهر داشت که اونها هم فوت کردن ولی بچه دارند
    یه خواهرش دو بچه داره یک پسر ویک دختر.
    خوهر دیگرش دو پسر و پنج دختر داره
    داییم هیچ فامیل دیگه ای نداره
    هیچ شخص ناتنی هم وجود ندارد
    ارث چگونه تقسیم بشود

    1. سجاد روزبهانی وکیل پایه یک دادگستری

      سلام
      دوست عزیز محاسبه ارث به این سادگی انجام پذیر نیست و شما میبایست حضوری هماهنگ کنید

  3. سعید راد

    سلام وقت بخیر جناب
    میخواستم یک لایحه دفاعیه برای دادگاه بفرستم.درمورد تقسیم ترکه منتها داداش بزرگم برای اینکه دیرتر زمین ها تقسیم بشه و خودش داره از زمین ها استفاده میکنه رفته دادگاه گفته که زمین هارو پدرم با عمو هام شریک هست و پسر عمو ها هم میگن آره ما شریکیم در وقتیکه پدرم سه چهارتا شریک داره و سند مشاعی داره و اسم شریک ها تو سند قید شده و هیچ شریک دیگری  نداره.بنظرتون من چه لایحه ای با چه متنی برای دادگاه بفرستم تا ثابت بشه شریک نداره پدرم.  و هر چه زودتر تقسیم بشه. درضمن همه مراحل رو طی کردیم اعم از تحریرترکه،گرفتن برگه انحصار وراثت،کارشناسی زمین ها و الان دوباره دادگاه بخاطر حرف داداشم ک گفته عمو هام شریک هستن ابلاغیه اومده برام با موضوع رسیدگی در دادگاه حاضر بشم و من نمیتونم برم

    1. سجاد روزبهانی وکیل پایه یک دادگستری

      سلام
      اگر توان حضور در محکمه را ندارید وکیل بگیرید
      نوشتن متن لایحه تخصص میخاهد و دیکته وار نیست که بشود گفت چه چیزی بنویسید
      با شماره ۰۹۳۶۹۳۵۷۱۰۴ در ارتباط باشید

  4. سعید راد

    سلام وقت بخیر جناب
    میخواستم یک لایحه دفاعیه برای دادگاه بفرستم.درمورد تقسیم ترکه منتها داداش بزرگم برای اینکه دیرتر زمین ها تقسیم بشه و خودش داره از زمین ها استفاده میکنه رفته دادگاه گفته که زمین هارو پدرم با عمو هام شریک هست و پسر عمو ها هم میگن آره ما شریکیم در وقتیکه پدرم سه چهارتا شریک داره و سند مشاعی داره و اسم شریک ها تو سند قید شده و هیچ شریک دیگری  نداره.بنظرتون من چه لایحه ای با چه متنی برای دادگاه بفرستم تا ثابت بشه شریک نداره پدرم.  و هر چه زودتر تقسیم بشه. خیلی ممنون میشم جواب بدین

    1. سجاد روزبهانی وکیل پایه یک دادگستری

      سلام
      نوشتن متن لایحه نیاز به تخصص و تبهر یک وکیل دارد
      برای نگارش ان میتوانید از شماره ۰۹۳۶۹۳۵۷۱۰۴ بخاهید که برایتان تنظیم کند

  5. مهناز صومی

    سلام خسته نباشید . ببخشید من می خواستم بدونم اگر بعد از فوت پدرم خواهر و برادرام بخواهند به من چیزی ندهند آیا می توانند؟ من باید چطور و چه موقع و چه اقدامی کنم که انها نتوانند سهم الارث من را تصاحب کنند ؟
    ما شش خواهر و برادر هستیم که بدلیل اینکه مادر خدابیامرز من را بیشتر از همه دوست داشت و بهم محبت می کرد مورد غضب خواهر و برادرام قرار گرفتم و بعد از فوت مادر دیگر هیچکدام با من رابطه ای ندارند به همین دلیل احتمال می دهم که بعد از فوت پدرم سهم الارث من را بالا بکشند . من باید چکار کنم ؟ لطفا من را راهنمایی کنید .
    ممنون

    1. پدارم جهان فتحی کارشناس حقوقی کارشناس ارشد حقوق بین الملل

      با سلام
      بعد از فوت والدین شما باید انحصار وراثت انجام شود…
      و اگر خواهران و برادران شما از بردن اسم شما در این پروسه خودداری نمایند، در حکم کلاهبردار هستند.

  6. رضا احمدی

    با سلام و عرض ادب
    آیا اگر وراث یکبار تقسیم اموال نموده باشن و در حضور سه شاهد زنده امضا و اثر انگشت زده باشن و مدت ۱۲سال از این تقسیم نامه گذشته باشد،یکی از وراث می تواند دادخواست ابطال تقسیم نامه دهد، همچنین دادخواست انحصار وراثت نماید؟
    درصورتیکه سهم خود را هم ۱۲سال پیش فروخته باشد؟
    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون و سپاسگزارم

    1. سجاد روزبهانی وکیل پایه یک دادگستری

      سلام
      فقط در یک فرض تقریبا محال میتواند همچین درخواستی کند و ان این است که اثبات کند در تقسیم اموال اشتباهی رخ داده و وی در ان زمان به ان اگاه نبوده.
      اگر همچین ادعایی دارد میتوانید با شماره ۰۹۳۶۹۳۵۷۱۰۴ تماس بگیرید

  7. وحید ارجمند

    با درود و احترام
    به فرزندان پدری که بعد از فوت پدرش و قبل از مرگ مادرش فوت میکنه سهم ارثی تعلق میگیرد یا خیر؟

    1. پدارم جهان فتحی کارشناس حقوقی کارشناس ارشد حقوق بین الملل

      با سلام
      اگر منظور شما از طرح سوال، ارث بردن نوه‌ها از پدربزرگ است، پاسخ شما به بیان ساده به شرح زیر است:
      بله.
      از آنجایی که پدر بعد از پدربزرگ فوت کرده، صاحب ارث بوده و سهم‌الارثش به فرزندان و همسرش (نوه‌ها و عروس پدربزرگ) خواهد رسید. اما از مادرش (مادربزرگ) ارثی نمی‌برد چون بعد از وی فوت کرده. پس چیزی هم به فرزندان و همسرش نمی‌رسد.

  8. وحید ارجمند

    با درود و احترام
    آیا فرزند پسر که دارای سه خواهر و دو برادر هست که پدرش فوت کرده و در زمانی که مادر زنده هست فوت میکنه از مال پدر ارثی میبره یا خیر ؟

    1. پدارم جهان فتحی کارشناس حقوقی کارشناس ارشد حقوق بین الملل

      با سلام
      بله.
      این پسر به همراه خواهرها و برادران و مادرش از پدر ارث برده‌اند.
      بعد از فوت پسر اموال خود پسر به همراه هرچیزی که از پدرش ارث برده به فرزندان و همسرش می‌رسد.

  9. زیبا

    با عرض سلام و خسته نباشید. پدرم فوت کرده و الان برادرم دست خطی از پدرم آورده که زمینی رو در چمخاله با امضای پدرم و دو شاهد که مادر و همسرش می باشد بهش داده شده آیا این دست خط سندیت دارد و امضای دو زن برای اثبات حقانیت آن معتبر هست؟

    1. پدارم جهان فتحی کارشناس ارشد حقوق بین الملل کارشناس ارشد حقوق بین الملل

      با سلام
      ملاک اعتبار هر سند امضای خریدار و فروشنده است و برای وقوع عقد بیع الزامی به وجود شاهد نیست.
      اما برای این که آن زمین در زمره ترکه قرار بگیرد و بین وراث تقسیم شود چند راه‌کار حقوقی وجود دارد؛ از جمله ادعای جعل نسبت به سند.
      جهت دریافت مشاوره رایگان در زمینه دعوی جعل و آشنایی با سایر راه‌کارهای حقوقی می‌توانید با شماره ۰۹۰۵۶۵۵۱۲۷۷ تماس بگیرید.

  10. احمد

    با سلام و عرض خسته نباشید
    پس از فوت پدر بنده در سال ۱۳۸۰ و به جهت کمک به مادر کم توان (از لحاظ راه رفتن) بنده در خانه پدری ساکن شدم و تمام امور روزمره مادر را انجام دادم. با توجه به این که فقط یک خواهر دارم و الان ایشان ادعا دارند می خواهند تمام کرایه های این سال ها را که از خانه پدری بگیرند در صورتی که ایشان در تمام این سال ها از کمک به مادر و رسیدگی به ایشان فرار می کرد.
    سوال ۱ : آیا ( بعد از ۱۲۰ سال ) پس از فوت مادر، خواهرم می تواند این کرایه ها را دریافت کنند؟
    سوال ۲ : آیا با گرفتن استشهاد محلی می توانم ادعا کنم که تمام این سال ها علت ساکن شدن من فقط مراقبت از مادر بوده است تا این کرایه ها پرداخت نشود ؟
    سوال ۳ : مبلغ این کرایه ها از سال ۱۳۸۰ تا به امروز چگونه محاسبه می شود ؟

    1. سجاد روزبهانی وکیل پایه یک دادگستری

      سلام
      بهترین راهکار،گرفتن دست خط از مادرتان و حتی استهشهادیه است مبنی در اینکه مادر شما اذن استفاده رایگان از سهم خودش را در زمان حیات به شما داده
      اما بابت سکونت در منزلی که سهم پدر نیز بوده و ایشان فوت کرده،وراث میتوانند مطالبه اجره المثل نمایند ،

  11. مهران جعفری

    .درسال۱۳۹۸پدران فوت کرده و با رضایت ضمنی سه برادر مادرمان در منزل پدری سکونت دارد حال برادر بزرگتر درخواست تحریر ترکه و مهر و موم داده است برای خانه به نام هر یک از وراث سند تک برگ مشاعی صادر شده و دو برادر راضی به مهروموم به خاطر مادران نیستم لطفا راهنمایی کنید چگونه لایحه دفاعی بدهیم با تشکر

    1. پدارم جهان فتحی کارشناس ارشد حقوق بین الملل کارشناس ارشد حقوق بین الملل

      با سلام
      متاسفانه رضایت یا عدم رضایت برادران شما تاثیری در این زمینه ندارد و بنا به تقاضای حتی یکی از ورثه عملیات انحصار وراثت(از جمله مهر و موم ترکه) انجام می‌شود.
      فلذا در این باره امکان طرح لایحه دفاعیه وجود ندارد.

  12. رضا پاکزاد

    سلام، در مورد فروش یا اجاره اموال به ارث رسیده(به عنوان مثال کارخونه) ، رأی با اکثریت است یا خیر ؟

    1. پدارم جهان فتحی کارشناس ارشد حقوق بین الملل کارشناس ارشد حقوق بین الملل

      با سلام
      با توجه به اینکه وراث مشاعا مالک ترکه هستند، برای فروش یا اجاره رضایت کلیه وراث ضروری ایت.
      در صورتی که بین وراث بدای اداره امور مال به ارث رسیده اختلاف باشد، آن مال به تقاضای احدی از وراث به مزایده خواهد رفت و عواید حاصل از فروش، پس از کسر هزینه‌های مزایده، به نسبت سهم الارث به وراث خواهد رسید.

  13. رضا پاکزاد

    سلام ، از پدر بنده کارخانه ای به ارث رسیده ، ما یازده نفر وارث هستیم ، یک همسر ، ۴ پسر، ۶ دختر ، در مجموع ۸ نفر تصمیم به اجاره کارخانه گرفته اند، ولی ۳ نفر تصمیم به فروش، میخواستم بدونم در چنین مواردی رأی با اکثریت هست یا خیر ؟

    1. سجاد روزبهانی وکیل پایه یک دادگستری

      سلام
      حتی یک نفر نیز میتواند درخواست فروش کند
      مگر انکه سهم وی را سایر وراث پرداخت کنند و یا با وی توافق نمایند

  14. مهدی ایزدی

    سلام تقسیم ارث بین سه فرزند که دوتاشون پسر و یکیشون دختره به چه صورته؟ مساوی یا دو به یک؟

    1. سجاد روزبهانی وکیل پایه یک دادگستری

      سلام تقسیم ارث در هر صورتی بین پسر و دختر به نسبت دو به یک میباشد

  15. فاطمه گمچی

    سلام خسته نباشین میشه بگین ایا شخصی که کم توان ذهنی داره و پدرش در قید حیات نیست صلاحیت تصمیم گیری و گرفتن سهم رو داره؟

    1. تهران مدافع وکیل پایه یک دادگستری

      سلام در صورت عدم تعیین قیم بدون اخذ حکم حجر قانونا بله امکان اخذ و تصمیم گیری در خصوص اموال را دارد

      1. هانیه

        سلام ببخشید من اسفند ۱۴۰۰ زایمان کردم ۳۸ هفته بودم ۹ ماه کامل کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان روز زایمان قبل از زایمان آمپول سفازلین بهن زدن ک حساسیت داشتم و نمیدونستم.. وقتی آمپولو زدن رفتم تو کما و تا منو احیا کنن متاسفانه ریه و معده پسرم خونریزی کرد وقتی به دنیا اومد میگن نفس نداشته اما احیاش کردن بهمون گفتن اگه تا فردای اون روز بمونه دیگه میمونه اما بچه ۴ ساعت موند و بعدش از دستش دادیم.. تمام مدارک پزشکی رو دارم ک خودم و بچه تا اون لحظه هیچ مشکلی نداشتیم و سالم سالم بودیم.. و من از یک ماه قبل رفتم همون بیمارستان و تحت نظر پزشک بودم تا دکترمو بشناسم ک هر دکتری نیاد بالا سرم.. اما روز زایمان وقتی داشتم میرفتم بیمارستان به دکترم زنگ زدم اصلا نیومد بالا سرم.. الانم شکایت کردم میخوام بدونم فایده ای داره پیگیری کنم و دنبالش برم؟؟؟ آیا دیه تعلق میگیره من میتونم حقمو بگیرم؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

        1. پدارم جهان فتحی کارشناس حقوقی کارشناس ارشد حقوق بین الملل

          با سلام
          در صورت اثبات قصور پزشکی می‌توانید تقاضای غرامت و دیه بکنید.
          برای مثال باید اثبات شود که تیم پزشکی می‌دانسته و یا باید می‌دانسته که شما به آمپول مذکور حساسیت داشته‌اید…
          توصیه اکید ما به شما پی‌گیری قضایی حادثه است.

  16. Helena zahedi

    سلام
    برادرم از درامد مغازه ای که ارث پدرم بود اقدام به خرید سهم الارث ۳خواهرم ازمغازه و منزل کردند.ضمنا سرمایه مغازه هم مال پدری بود و برادرم هیچ منبع درامد دیگری جز همین مغازه نداشتند.اما ایشون بابت خرید سهم خواهرام هیچ حقی برای من قایل نیستند. خواستم بدونم واقعا من حقی ندارم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    1. تهران مدافع وکیل پایه یک دادگستری

      سلام خیر خرید سهم ایشان قانونا منعی ندارد

  17. ناشناس

    سلام.پدرم فوت شده.درزمان حیاتشون برادری از پدریکی واز مادر دوتا بودن به زور حدودا۲۵،۲۶سال پیش شناسنامه ی پدرم رو برد که چندقطعه زمین رو بفروشه.بدون اینکه پدرم برود وامضا یا انگشت بزند.درزمان حیات پدرم او از برادرش خواست تا سهمش را بده.اما او نداد.حالا پس از فوت پدرم تکلیف زمین هایی که هست وآنهایی که بدون اجازه ی پدرم فروخته چ میشود.درضمن عموی ما هروقت به میگوییم زمین میگوید زمین ندارید.آیا میتوانیم باشکایت از او زمین هایمان را که بدون اجازه ی پدرم فروخته وزمین هایی که هست را پس بگیریم.

    1. سجاد روزبهانی وکیل پایه یک دادگستری

      سلام
      در این مورد باید توضیحات کافی در یک جلسه حضوری از شما پرسیده شود،اما علی الظاهر میتوانید اقدام کنید و با درخواست از کارشناس به راحتی جعلی بودن امضاها قابل تشخیص است
      بدون اجازه فروختن نیز اگر احراز شود،میتوانید درخواست حکم بطلان بدهید

  18. عماد کیانی

    سلام خسته نباشید برای کم شدن مالیات بر ارث چه کار کنیم؟چگونه فرم اظهارنامه رو پر کنیم تا مالیات کمتر بشه؟

    1. سجاد روزبهانی وکیل پایه یک دادگستری

      سلام برای تعیین تکلیف نهایی و صدور دستور مبنی بر اجازه انتقال ماترک شما میبایست تمامی اموال را صور جلسه کنید و ناچارا به نسبت موارد اعلامی مالیات نیز تعلق میگیرد

  19. خانم سیدی

    سلام وقت بخیر.پدرم در زنده بودن خانه ای که در آن سکونت داشتن را به نام مادرم زدن به عنوان مهریه اش.الان بعد فوت پدرم بقیه اموال پدرم به مادرمم هم میرسد؟

    1. شادی اصغری کارشناس حقوقی

      با سلام
      بله در زمان حیات هر فردی میتواند اموال خود را انتقال دهد،و در حال حاضر بعد از فوت سهم الارث به ایشان تعلق می‌گیرد.

    2. محسن ارجمندی کارشناس حقوقی

      سلام وقت شما هم بخیر
      بله مادر شما طبق قانون از اموال منقول و قیمت اموال غیر منقول به نسبت ۱/۸ ارث میبرند

  20. Pk

    سلام من دیروز کامنت گذاشتم ولی امروز نیست الان دوباره براتون کامنت بزارم ؟

    1. شادی اصغری کارشناس حقوقی

      با سلام
      همواره در خدمت شما عزیزان هستیم.

    2. سحر ناصری

      سلام، وقت بخیر،ما یک خواهر هستیم و دو برادر، یعنی ۳ فرزند، مادر من ملکی که پمپ بنزین است، را ۱ به من که دختر هستم و ۲.۵ به یک برادر و ۲.۵ به برادر دیگر به صورت صلح عمرا سند زد، مادر از این عالم رفته اند، سوال من این است چون من در پمپ بنزین کار نمی کنم، من بابت حقوق به دو برادرم چقدر باید از سهم خودم بپردازم؟ ممنون

      1. شادی اصغری کارشناس حقوقی

        با سلام
        با توجه به‌ مشخص شدن سهم از طریق صلح نامه در صورت مطالبه ی اجرت المثل به میزان سهم خود وبا تعیین کارشناسی میتوانید طرح دعوی نمایید.

  21. علیرصا ممشلی

    سلام،خسته نباشید،دوبرابر سهم بردن پسر از دختر چگونه هست،مثلا یه ملک یک میلیاردی بین یک پسر و دو دختر چطور تقسیم میشود،ممنون

    1. شادی اصغری کارشناس حقوقی

      با سلام
      یعنی در هر صورت سهم پسران دو برابر سهم دختران است.

  22. ماندانا مصدق

    سلام.خدا قوت.میخواستم سوالی بپرسم.من و خواهرم فرزندان پدرم از ازدواج اول ایشان هستیم.پدرم از ازدواج دوم یک دختر دارد.بعد از فوت پدرم معلوم شد که همه اموالش را در وصیتنامه محشری به نام زن و فرزندش که از ازدواج دوم داشت نموده.ایا ما در این مورد حقی داریم؟وایا همچین وصیتنامه ای قانونی هست و ما نمی‌توانیم در مورد ارث ادعایی داشته باشیم؟

    1. شادی اصغری کارشناس حقوقی

      با سلام
      وصیت نسبت به یک سوم نافذ می باشد،جهت بررسی اسناد تماس بگیرید.

  23. آرش موسوی

    سلام. یه سوال در خصوص مبحث ارث داشتم.
    اینکه اگر شخصی فوت کنه وقبل از فوت ملکش رو بصورت قولنامه ای در بنگاه معاملاتی بصورت مشاعی انتقال بده به نام سه نفر از وراث ذکور‌.آیا ورثه دیگر ایشان میتوانند اقدامی علیه چنین انتقالی انجام بدن؟
    ابهاماتی که به ذهن بنده خطور میکنه رو خدمتتون عرض میکنم شاید کمکی در پاسخگویی شما کنه

    اولا انعقاد چنین قرارداد انتقالی در بنگاه معاملاتی اون هم بدون عوض، ظن صوری بودن معامله رو قوی میکنه. که در نتیجه خودش اماره ای دال بر بطلان چنین معامله ای هست .

    دوما شخص مورث اگر قصد انتقال رایگان رو داشته می بایست از طریق دفاتر اسناد رسمی واون هم در قالب عقد هبه یا صلح اقدام میکرده که چنین نیست و از طرفی هم بنگاه معاملاتی مرجع صلاحیتدار جهت تنطیم چنین عقودی نیست…اختیارات مشاورین املاک به استناد ماده یک آیین نامه مربوطه صرفا خرید وفروش و اجاره و رهن و بعضا مشاوره وتهیه مقدمات معاملات املاک مسکونی و تجاری در همان چارچوب مذکور در ماده هست .

    ضمنا ملک بجامانده از مورث سند رسمی نداره وصرفا قولنامه ای هست.

    نهایتا خواستم بیینم آیا میشه بطلان چنین معامله ای رو پیگیری کرد یا خیر؟ ؟

    ممنون از پاسخگویی شما

    واینکه وراث جمعا ۸ نفر هستند و انتقالی که خدمتتان عرض کردم به سه نفر از فرزند پسر از جمع بالا انتقال یافته و هیچکدام از وراث دیگر زیر قرار داد رو امضا نکردن

    1. تهران مدافع وکیل پایه یک دادگستری

      سلام ازش شرو لازم جهت صحت عقد معین بودن ثمن معامله می باشد که در مورد موضوع شما اگر ثمن معامله مشخص و معین نبوده باشد امکان اقدام قضایی در این خصوص وجود دارد

  24. سعید تقوایی

    سلام روزتون بخیر. دو روز پیش سوالی پرسیدم اما الان تو کامنت ها نیست .دوباره سوالم رو براتون کامنت کنم؟مرسی

    1. سروش حسن منفرد وکیل مدنی روابط کار

      با سلام
      بله دوباره بفرمایید

  25. مهین

    سلام، ۷ نفرهستیم و یک ملک موروثی ، سه نفرخواهان گرفتن سهممان هستیم اما چهار نفر. دیگر نه مایل به خرید هستند نه مایل به فروش ، سند خانه و شناسنامه پدر. و مادرمان هم دست یکی ا ز انهاست مه به هیچ عنوان حاضر نیست برای انحصار. وراثت ووووو بدهد ، چطور. میتوانم سهمم را بگیرم؟

    1. سروش حسن منفرد وکیل مدنی روابط کار

      با سلام
      بله راسا درخواست انحصار وراثت بدهید و‌بعد از مشخص شدن سهم نسب به فروش میتوانید اقدام کنید

  26. رضا مهاجر

    سلام
    ماشینی بعد از فوت پدر به ارث رسیده که یکی از وراث آن را تملیک کرده و حاضر نیست تعیین تکلیف کند چکار بکنیم؟

    1. زهرا افراس وکیل پایه یک دادگستری

      سلام دادخواست تقسیم ترکه و مهرو موم ترکه باید بدهید.

  27. شهرام سیاهپوش

    سلام خدمت شما اول نیار به یک وکیل و مشاور عالی دارم برا حل مشکل ارث ویک مشک دیگه وکالت دادم بدون اطلاع مال که به نام من بوده فروخته بدون این که اطلاع بدن از فروش حدود ۴ سال من در گیر مشکلات کرده که دنبال نگیرم تلفن من هم ۰۹۰۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰ هستش لطفا اطلاع بدین متشکر میشم

    1. زهرا افراس وکیل پایه یک دادگستری

      با سلام با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید در خدمت هستیم

  28. سیما غفاری

    در خصوص مهریه بعد از مرگ شوهر سوال داشتم اگر امکان دارد راهنمایی بفرمائید

    1. زهرا افراس وکیل پایه یک دادگستری

      سلام در مورد مهریه پس از مرگ شوهر باید بدانید امکان گرفتن مهریه از اموال متوفی وجود دارد و جزء دیون ممتاز بوده و در مرحله اول باید پرداخت شود و در صورتی که متوفی هیچ مالی ندارد امکان اخذ مهریه وجود ندارد

  29. الناز حاجیلری

    سلام حدود ۳۰ سال پیش پدرم زمینی را بصورت قولنامه ای خریداری میکند وبعد از دنیا میرود و بعد با کمک فامیلهای پدرم مادرم خانه رامی سازد وب اداشتن اشنا در ثبت اسناد سندی را بنام خودش میگیرد و حالا مادرم ان خانه ک دراصل زمینش مال پدرم بوده را سندش را بنام برادرم زده و م ادوخواهر را از ارث بی دلیل محروم کرده می خواستم بدونم ایا کار مادرم قانونی بوده اگر نه ماچگونه میتوانیم حق خود را بگیریم

    1. زهرا افراس وکیل پایه یک دادگستری

      قطعا در صورتی که شما دسترسی به ان قولنامه داشته باشید میتوانید ابطال سند را از دادگاه درخواست نمایید

  30. سرزنده

    باسلام یه سوال داشتم از خدمتتون بنده مادرم بایه اقایی عقد کرده بودن حالا ۲۰ روزی میشه این اقا فوت کرده ومادرم ۲ سال نتونست پیش این اقا بره حالا اونا لج کردن و میگن فوت نامه بهت نمیدیم و حصر وراثت حالا مادرم میخواد بره حقوقش رو برقرا کنه نمیتونه میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنه اون حاج اقا توی رودبار فوت کرده و مادرم کرج زندگی میکنه با تشکر

    1. تهران مدافع وکیل پایه یک دادگستری

      سلام اخذ گواهی فوت همسر ایشان از اداره ثبت احوال و اخذ استشهادیه انحصار وراثت و ارایه دادخواست گواهی انحصار وراثت از طریق دفاتر خدمات قضایی و پس از آن دادخواست تقسیم ترکه علیه وراث در صورت عدم توافق

    2. شادی اصغری کارشناس حقوقی

      با سلام
      مادر شما جز وراث می باشد و میتواند مطالبه ی مهریه و سهم الارث نماید وبرای دریافت گواهی فوت به بهشت زهرا و برای گواهی انحصار وراثت به شورای حل اختلاف محل زندگی متوفی مراجعه‌ کنید.

  31. زهرا بروجردی

    س.خسته نباشید
    سوال داشتم درمورد ارث پدری
    میخواستم بدونم سهمه پسر ودختر چقدر هست

    1. شادی اصغری کارشناس حقوقی

      با سلام
      برای تقسیم سهم الارث فرزندان ذکور دو برابر فرزندان اناث ارث می برند.

... ...
مشاوره تلفنی رایگان
(فقط استان تهران و البرز)
09369357104 02191001312