تهدید به لحاظ قانونی و اخلاقی امری ناپسند است که مستحق مجازات میباشد. فردی که دیگران را با تهدید و ارعاب وادار به انجام کاری یا حتی جرمی میکند از سوی قانون مجرم شناخته شده و باید به جزای اعمالش برسد.
انواع تهدید
تهدیدهایی که به فرد آسیب می رساند و یا آبروی شخصی را به خطر می اندازد و یا کسی را وادار کند تا عمل غیرقانونی انجام دهد وبرای اجرای تهدیداتش ازسلاحهای سرد ویاگرم استفاده مینماید برابرماده۶۹۹قانون مجازات اسلامی فرد تهدید کننده مجرم است و باید به مجازات برسد.
تهران مدافع با وکلای مجرب خود می تواند در صورت بروزهرتهدیدی ازطریق قانونی به شما کمک نماید.
اثبات تهدید
در زمان شکایت بابت تهدید می بایست مواردی را مدنظر داشت از جمله :باید در مورد ومسئله مشخصی تهدید انجام گرفته شده باشد یا نامشروع بودن هدف معلوم گردد و یا تهدیدی که به وسیله سلاح موجب ترس و وحشت گشته، درخصوص این که تهدید با سلاح گرم بوده یا سرد تعیین کننده مجازات خواهد بود .
مجازات تهدید با چاقو
قانون استفاده ازهرنوع سلاح سرد ازجمله:چاقو، شمشیر، قمه ،که باعث آسیب هایی مانند، زخمی کردن فرد ویا خونریزی ویا موجب قطع عضویی شود ودرشرایط وخیم تربه مرگ فرد منتهی گردد مجازات هایی در نظر گرفته است.
اگرتهدید ازمصادیق محارب نباشد جرم اواز نوع درجه ۶ شناخته شده وبرابرماده ۶۱۷تعزیرات قانون مجازات اسلامی تهدید با چاقو بین شش ماه تا دو سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکومیت دارد و چنانچه طبق ماده ۶۱۸ قانون اگر این تهدید موجب اختلال در نظم عمومی شود تهدید کننده محکوم به سه ماه تا یک سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق خواهد شد واگر فرد با چاقو اقدام به تهدید نماید با توجه به میزان آسیبی که رسانده است، قانون مقدار دیه آن را مشخص میکند.
با تهران مدافع تماس حاصل فرمائید تا راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.
جهت اطلاع و آشنایی بیشتر با نمونه پرونده جرح عمدی با چاقو به لینک زیر مراجعه کنید.
جرم تهدید با اسلحه
اشخاصی که از سلاح گرم جهت تهدید استفاده می کنند به دلیل این که جوعمومی را نا امن میکنند و یا این احتمال وجود دارد تهدید با اسلحه منجر به مرگ طرف مقابل شود قانون با اینگونه افراد به شدت برخورد خواهدکرد.
مجازات تهدید به مرگ با اسلحه
چنانچه تهدید کننده با اسلحه اقدام به تهدید دیگران نماید وموجب ترس فرد مقابل گردد وباعث مرگ اوشود طبق ماده ۵۰۱قانون مجازات اسلامی بعنوان قاتل ومشمول مجازات قتل عمد خواهد شد وبه قصاص یا پرداخت دیه محکوم میگردد.
در کل داشتن و حمل اسلحه عملی غیرقانونی می باشد و فرد استفاده کننده به مجازات خواهد رسید لازم به ذکر است داشتن سلاح گرم باید ازطریق مراجع ذیصلاح وقانونی باشد.
سخن پایانی
جهت جلوگیری از اتفاقهای ناخوشایند وقتی که مورد تهدید قرار میگیرید برای محافظت از خود و یا خانواده تان از این موضوع به سادگی گذر نکنید ویا لااقل کمی جدی تلقی بگیرید وبهترین راهکاراین است که از مشاوران حقوقی راهنمایی و کمک بگیرید.
موسسه حقوقی تهران مدافع با وجود وکلای با تجربه می تواند ضمن راهنمایی در کوتاهترین زمان شخص تهدیدکننده را ازروش قانونی محکوم نماید و آرامش را به شما بازگرداند.
سوالات متداول:
- تهدید از چه طریقی می تواند صورت گیرد؟
تهدید کردن افراد می تواند از طریق تماس تلفنی، سلاح سرد یا سلاح گرم همچون اسلحه باشد.
- مجازات فردی که دیگران را تهدید می کند، چیست؟
طبق ماده ۶۹۹ قانون مجازات، هر نوع تهدیدی از جمله مالی، جسمی و حیثیتی جرم شناخته شده و فرد خاطی بین ۲ ماه تا ۲ سال حبس و شلاق محکوم می شود.
- اگر فرد تهدید شونده، فوت کند، حکم تهدید کننده چیست؟
به دلیل فوت فرد مقابل، حکم تهدید کننده قصاص یا پرداخت دیه است.
- حکم تهدید با چاقو چیست؟
حکم فرد خاطی طبق قانون ماده ۶۱۷ تعزیرات، شش ماه تا دو سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق است.
سلام
ی نفر با چاقو دختر ۸ سالمو با دوتا از دوستاش تو پارک با چاقو تهدید کرده
بچه ها ترسیدن حالا بعد یک ماه ماجرا رو تعریف کردن
اگه شکایت کنیم حرفمون ب جایی میرسه؟
با تشکر
با سلام
در این رابطه شکایت و اعلام جرم ضرورت دارد.
در صورتی که حق با شما باشد، همه چیز در مرحله تحقیقات مشخص خ اهد شد.