... ...

نمونه لایحه دفاعیه ممانعت از حق کیفری نوشته شده توسط وکیل

  • 22 شهریور 1399
  • بروزرسانی: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱
  • بدون نظر
  • 4 دقیقه
  • 6568 بازدید

آیا خواهان کسب اطلاعات درباره لایحه دفاعیه ممانعت از حق کیفری هستید و یا نمی‎دانید این لایه چه تاثیری بر زندگی شما دارد؟ نیازی به نگرانی نیست با این مطلب همراه باشید. ما در ادامه اطلاعات بیشتری در رابطه با این لایحه در اختیارتان می‎گذاریم که شما می‎توانید از آنها برای رفع مشکلات و مسائل حقوقی خود بهره ببرید.

نمونه لایحه دفاعیه ممانعت از حق کیفری

لایحه دفاعیه ممانعت از حق کیفری چیست؟

هنگامی که شما بنا به مشکلات و مسائل مختلف توسط افراد یا فردی از استفاده ملک یا زمینی که از نظر حقوقی بر آن حق استفاده دارید، منع می‎شوید و یا ملک یا زمین‎تان توسط شخص دیگری آسیب می‎بیند در این زمان لایحه دفاعیه ممانعت از حق کیفری به کمک‎تان می‎آید. در واقع، شما با استناد به این لایحه می‎توانید به مراجع قانونی مراجعه کرده و به رفع مشکل خود بپردازید. اما بیایید قبل از هر چیزی با اصطلاحاتی همچون حق انتفاع و ارتفاق آشنا شویم.

آشنایی با حق انتفاع

هنگامی که سخن از این لایحه به میان می‎آید، به کلمه حق انتفاع هم پرداخته می‎شود. اما حق انتفاق چیست؟ حق انتفاع به حقی که شخص به موجب آن می‎تواند از زمین یا ملکی که صاحب ندارد یا صاحب آن تمایل دارد ملک یا زمین را به شخص واگذار کند، گفته می‎شود. در واقع، با استناد به حق انتفاع می‎توان گفت اشخاص می‎توانند به صورت قانونی نسبت به استفاده از اموال یا املاک، خود را حق به جانب بدانند. به عبارتی، این حق به این موضوع که اموال یا املاک از فردی به فرد دیگر بدون هیچگونه پرداختی در مدتی معین یا تا انتهای عمر واگذار شود اشاره دارد. در حقیقت، به موجب حق انتفاع شخص بدون هیچگونه نگرانی می‎تواند از اموال یا املاک استفاده کند.

آشنایی با حق ارتفاق

حالا که با حق انتفاع آشنا شده‎اید، بیایید نگاهی هم به حق ارتفاق بیندازیم. این حق نیز همچون حق انتفاع که بالاتر به توضیح آن پرداختیم تا حدی به لایحه دفاعیه ممانعت از حق کیفری مرتبط است. اما این حق دقیقا به چه مسئله ای اشاره دارد؟ این حق به حقوق مشترکی که شما در حین اقامت در ساختمان یا ملک دیگری از آنها بهره مند می ‎شوید، اشاره دارد. حق شرب یکی از حقوق ارتفاق است.

تاثیرات لایحه از حق کیفری

هیچ فردی نمی‎تواند بدون اجازه شخص دیگری از ملک و یا زمین فرد دیگری استفاده کند. به همین علت، اگر فردی به زور و یا بدون اجازه صاحب ملک یا زمین به مکان وارد شده و مدتی در آن سکونت کند، یا اینکه آسیب هایی به محل اجاره شده وارد کند متحمل جرم و ضرر می‎شود. لایحه دفاعیه ممانعت از حق کیفری سعی در رفع مشکلاتی که ممکن است برای اشخاص حین اجاره ملک یا استفاده از آن رخ دهد، اشاره دارد.

تاثیرات لایحه از حق کیفری

فواید استفاده از این لایحه

لایحه دفاعیه ممانعت از حق کیفری کمک می‎کند افراد بتوانند به دور از مشکلات در کنار همدیگر زندگی کنند. این لایحه کمک می‎کند مشکلات و مسائلی که ممکن است برای اشخاص در ساختمان‎ها و یا املاک رخ دهد، رفع شوند. تصور کنید، شما به تازگی منزلی را خریداری کرده اید و حین خرید منزل متوجه هیچگونه مشکلی نشده‎اید. اما پس از اسباب کشی و اقامت در منزل جدید متوجه می‎شوید یکی از درختان همسایه در حال آسیب ساندن به دیوار اتاق‎تان است. موضوع را با همسایه مطرح کرده و از او تقاضا می‎کنید فکری به حال این مشکل کند. اما او تلاشی برای رفع این مسئله نمی‎کند. به موجب این رفتار همسایه شما می‎توانید حق خود که در راستای محافظت از ملکتان است را با عنوان لایحه دفاعیه ممانعت از حق کیفری اجرا کنید.

جمع بندی

امیدواریم این مقاله اطلاعات ضروری و لازم را در رابطه با این لایحه در اختیارتان قرار داده باشد. شما با توجه به این اطلاعات می‎توانند از حقوق شهروندی خود دفاع کنید. در ضمن، مجموعه تهران مدافع https://tehranmodafe.com هم در این حوزه همراه شما است.

موسسه حقوقی تهران مدافع

سوالات متداول:

  • آیا وکلای تهران مدافع میتوانند در راستای تنظیم لایحه دفاعیه ممانعت از حق کیفری به ما مشاوره دهند؟

بله وکلای تهران مدافع در حوزه‎های مختلف حقوقی، خانواده، کیفری و… مشاوره و راهنمایی می‎دهند.

  • مجازات اشخاصی که به اموال و املاک دیگری تجاوز میکنند، چیست؟

مجازات اشخاص با توجه به جرم تعیین می‎شود. به همین علت، نمی‎توان مجازات معینی را برای این مسئله تعیین کرد.

  • آیا لایحه دفاعیه ممانعت از حق کیفری به مسائل حقوقی و کیفری میپردازد؟

بله این لایحه سعی در رفع مشکلات حقوقی و کیفری دارد. به همین علت، توصیه می‎شود مجریان قانون آن را تنظیم کنند.

  • در صورتی که شخصی به دلیل تصرف در اموال و املاک مجرم شناخته شود، چه کار باید کند؟

در صورت تشخیص مجرم، وی موظف به ادعای حکم تعیین شده توسط دادگاه است.

4.5/5 - (2 امتیاز)
سوالات شما
بدون دیدگاه

سوالات خود را می توانید مطرح کنید تا در اسرع وقت به پاسخ برسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

... ...
مشاوره تلفنی رایگان
(فقط استان تهران و البرز)
09369357104 02191001312