در ارتباط با بحث گسترده مهاجرت تلاش می کنیم اطلاعات کوتاه و جامعی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. امید آنکه بتوانیم شما را در جهت رسیدن به اهدافتون یاری رسانیم.
مهاجر کیست؟
طبق تعریف سازمان بین المللی مهاجرت (IOM) به شخصی که از مرزهای بین المللی یا داخل کشوری خارج از محل معمول زندگی خود نقل مکان کرده یا می کند می گویند.
در سال ۱۹۵۱ سازمانی تحت عنوان سازمان بین المللی مهاجرت (IOM) ایجاد گردید. سازمانی بین دولتی و پیشرو در زمینه مهاجرت دولتی، بین دولتی و غیر دولتی که ۱۵۶ کشور عضو، ۱۰ کشور ناظر و بیش از ۸۰ IGO ناظران آن هستند. وظیفه IOM یافتن راه حل های عملی برای مشکلات مهاجرت و ارائه کمک های بشر دوستانه به مهاجران با قوانین موجود و کاملاً قانونی می باشد.
در سال ۲۰۲۰ تعداد مهاجران بین المللی به ۲۷۲ میلیون نفر در جهان رسید. طیق داده های پرتال جهانی آسیا میزبان ۳۱ درصد، اروپا ۳۰ درصد، آمریکا ۲۶ درصد، آفریقا ۱۰ درصد و اقیانوسیه ۳ درصد از جمعیت مهاجرین بین المللیست.
فرد یا افراد برای تحصیل، فرار از مشکلات داخلی، پیشرفت مالی، شغل، تروریسم و یا نقص یا تجاوزات حقوق بشری کشور اولیه خود را ترک می کند. حتی برخی به دلیل اثرات نامطلوب محیطی، آب و هوایی، بلایای طبیعی و سایر عوامل مهاجرت می کنند.
امروزه تعداد افرادی که در کشوری غیر از کشور مادری خود زندگی می کنند بیش از هر زمان دیگریست. در سال ،۵/۳ درصد، در سال ۲۰۰۰، ۸/۲ درصد و در سال ۱۹۸۰، ۳/۲ درصد از جمعیت کل جهان مهاجرت کردند. بنابراین آمار نشان دهنده علاقه مردم به مهاجرت می باشد.
مؤسسه حقوقی تهران مدافع با مطالعه و تحقیقات کامل و شناخت کشورهای مختلف دنیا و اشراف بر کشورهای مهاجرپذیر، شناخت قوانین حقوقی و حقیقی و داشتن وکلای مجرب در هر کشوری به افراد کمک می کنند بهترین انتخاب مسیر را داشته باشند.
گروه مهاجرتی تهران مدافع، در کنار وکلای محترم دادگستری با آگاهی از قوانین مهاجرت و استفاده از کارشناسان مجرب که نه تنها از بعد علمی بلکه از بعد تجربی نیز شناخت کامل از محیط کشورهای موردنظر را دارند به عزیزانی که قصد مهاجرت کرده کمک می کنند در سریع ترین زمان با بهترین و به روزترین روش ها به اهداف خود جامه عمل بپوشانند.
مؤسسه با در اختیار قراردادن اطلاعات و تجربیات شما را در صحیح ترین مسیر قرار داده و به قانونی مهاجرت کردن افراد به کشورهای مختلف کمک می نماید.
امروزه راه های زیادی اعم از سرمایه گذاری، تمکن مالی، تحصیل، خرید ملک، الحاق به خانواده، ویزای کاری، خود اشتغالی، اسپانسرشیپ، ثبت شرکت، استارت آپ، اسکالرشیپ و دیگر موارد از جمله راه های گرفتن اقامت و شهروندی کشور ثانویه می باشد.
درباره اسپانیا
اسپانیا جزء کشورهای با ثبات و بی حاشیه اروپایی است و مهاجرت به این کشور از طرق مختلف مثل کار، تحصیل، سرمایه گذاری، خرید ملک، تمکن مالی، ازدواج و الحاق به خانواده و غیره جزء اهداف متقاضیان می باشد. معمولاً هدف افراد از مهاجرت به این کشور اروپایی اخذ اقامت کوتاه مدت و بلند مدت است که می توانیم برای مهاجرت و کسب اطلاعات مناسب با تیم مهاجرتی گروه تهران مدافع در تماس باشید.
اسپانیا با داشتن ۵۰۵۹۹۲ کیلومترمربع وسعت پنجاه و دومین کشور وسیع جهان است. اسپانیا از شمال با فرانسه و آندورا و از جنوب نیز با جبل الطارق که به سرزمین های فرامرزی بریتانیا تعلق دارد هم مرز است. جمعیت کشور اسپانیا طبق سرشماری سال ۲۰۱۹، ۴۶۹۴۰۰۰۰ نفر می باشد که ششمین کشور پرجمعیت در اروپا محسوب می شود.
ده دلیل برای مهاجرت به اسپانیا
- آب و هوا
- هزینه زندگی
- کیفیت زندگی
- ارزش پول
- سرمایه گذاری
- خونگرم بودن مردم
- مالکیت صدرصدی در خرید ملک و اتومبیل
- مزایای خدماتی
- بهبود استاندارد زندگی
- دسترسی آسان
مزایای تحصیل در اسپانیا
۱- متد آموزشی روز دنیا: آموزش در بالاترین سطح در همه مقاطع به زبان انگلیسی و اسپانیایی
۲- مدرک تحصیلی بین المللی معتبر: با داشتن مدرک معتبر از مدارس اسپانیا ادامه تحصیل راحت تر صورت می پذیرد.
۳- تحصیل در دانشگاه های معتبر دنیا: امکان اخذ بورسیه تحصیلی برای ادامه تحصیل در دانشگاه های بزرگ و معتبر دنیا.
۴- هزینه کمتر: تحصیل در کشور اسپانیا در مقایسه با دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا پایین تر و مناسب تر است.
هزینه تحصیل در اسپانیا
– مقطع کارشناسی، دانشگاه دولتی، سالانه ۴ تا ۶ هزار یورو
– مقطع کارشناسی، دانشگاه خصوصی، سالانه ۵۵۰۰ تا ۱۸۰۰۰ هزار یورو
– مقطع کارشناسی ارشد، سالانه ۶ تا ۸ هزار یورو
– تحصیل در مقطع دکتری، رایگان
– بیمه مقطع دکتری سالانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ یورو
درآمد در کشور اسپانیا
فردی که در اسپانیا کار می کند به طور معمول ماهیانه حدود ۲۰۰۰ یورو درآمد کسب می کند، محدوده حقوق از ۸۳۰ یورو تا ۱۱۴۰۰ یورو می باشد.
اسپانیا پنجاه و دومین کشور بزرگ دنیا
اقتصاد چهارم اتحادیه اروپا، اسپانیاست که ۹/۸ درصد از تولید ناخالص داخلی این اتحادیه را به خود اختصاص داده است.
مادرید ارزان تر از سایر کلان شهرها
هزینه های عمومی شامل سکونت، غذا، لباس، حمل و نقل، تفریحات و هزینه های سلامت فردی است. این هزینه ها به طور کلی ۴۹ درصد کمتر از هزینه زندگی در نیویورک، ۴۲ درصد کمتر از هزینه زندگی در لندن، ۳۵ درصد کمتر از هزینه زندگی در ترکیه، ۳۵ درصد کمتر از هزینه زندگی در لس آنجلس، ۱۹ درصد کمتر از هزینه زندگی در مونیخ و پاریس و ۶ درصد کمتر از هزینه زندگی در ریودوژانیرو است.
سلام
من دو تابعیتی هستم و هم پاسپورت ایرانی و هم پاسپورت آمریکا دارم. آیا برای ورود به ایران و خروج از ایران میتوانم فقط از پاسپورت آمریکایی خود استفاده کنم، چون پاسپورت ایرانی ام اعتبار کافی ندارد و در طی اقامت در ایران همسرم همراهم نیست که اجازه تمدید پاسپورتم را بدهد
سلام همسر من با هدف مهاجرت به صورت غیر قانونی وارد بلاروس شده درآنجا به شدت پاهاش اسیب دیده وبه بیمارستان منقل شده وپاسپورتش رو رو از بین برده .الان برای برگشت به ایران چگونه اقدام کنه که هزینه وجریمه ای نداشته باشه
با سلام
همسر شما باید از طریق سفارت و یا کنوسلگری ایران در کشور بلاروس، برای اخذ پاسپورت، اقدام تمایند.
البته در هر صورت ایشان به دلیل خروج غیرقانونی مشمول مجازات خواهند شد.
بر اساس ماده ۳۴ قانون گذرنامه
هر ایرانی که بدون گذرنامه یا اسناد در حکم گذرنامه از کشور خارج شود،به حبس از ۱ تا ۲ سال یا پرداخت جزای نقدی از یکصد هزار ریال تا پانصد هزار ریال محکوم خواهد شد.
همچنین بر اساس ماده ۳۵ قانون گذرنامه
هر ایرانی که از نقاط غیر مجاز وارد کشور شده یا از کشور خارج شود به ۲ ماه تا یک سال حبس و یا جریمه نقدی از یکصد هزار ریال تا پانصد هزار ریال محکوم میگردد.
ماده ۳۵ مکرر قانون گذرنامه
(الحاقی ۱۳۶۷/۷/۱۴) – هر ایرانی که بدون داشتن گذرنامه یا اسناد در حکم گذرنامه بخواهد از مرز غیر مجاز خارج شود و به هنگام عبور دستگیر گردد،به یک ماه تا یک سال حبس یا پنجاه هزار ریال تا سیصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهد شدو چنانچه مرتکب دارای گذرنامه و یا اسناد در حکم گذرنامه باشد،به حبس از یک ماه تا شش ماه یا جزای نقدی از پنجاه هزار ریال تا دویست هزار ریال محکوم خواهد شد.
تبصره (الحاقی مصوب ۱۳۶۷/۷/۱۴) – کسانی که به تبع اغنام و احشام با سوء نیت مرتکب عبور غیر مجاز از مرز شده باشند،به مجازات فوق محکوم میگردند و صاحب اغنام و احشام که عبور از مرز با علم و اطلاع یا به دستور او بوده،برای مدت پنج سال از سکونت در نوار مرزی محروم میشود.
البته مواد گفته شده در سال ۱۳۶۷ تصویب شدهاند و مبالغ جریمه هم اکنون با توجه به نرخ روز محاسبه خواهد شد.
سلام
بله با پاسپورت و تابعیت امریکایی خود میتوانید ورود داشته باشید