مشاوره با وکیل ملکی به صورت تلفنی و کاملا رایگان
- تنظیم انواع قراردادهای ملکی و قرارداد مشارکت با گارانتی ورود وکیل در دعاوی مربوط به قرارداد
- سابقه موفق در قبول پیگیری پرونده های ملکی
- پرونده های مربوط به تنظیم سند و روابط موجر و مستاجر و تخلیه و خلع ید و …
- با ما تماس بگیرید مشاوره با وکلای ما رایگان است.
- شماره تلفن ۰۲۱۹۱۰۰۱۳۱۲
وکیل ملکی متخصص سرمایه شما را حفظ می کند!
ارزش املاک در ایران بسیار بالاست. از دست دادن یک ملک بعضا می تواند جریان زندگی شما را دگرگون کند. مثلا تصور کنید با پس انداز، وام، فروش خودرو و… پولی را برای خرید یک خانه جمع کرده اید اما با یک اشتباه در معامله و یا طرح دعوای غلط در دادگاه تمام سرمایه خود را از دست می دهید. یا حتی ممکن است برای سرمایه گذاری حوزه ملک را انتخاب کرده باشید و تمام پس انداز و سرمایه خود را صرف خرید یک خانه یا زمین نموده باشید. آیا سرمایه شما ارزش ریسک کردن دارد؟
بعضا افرادی با موسسه تهران مدافع تماس می گیرند که به دلیل یک سهل انگاری ساده در معامله متضرر شده اند و تمام سرمایه و پس انداز خود را که برای خرید یک ملک صرف کرده بودند را بر باد رفته می بینند. یا افرادی که با تصور می کردند می توانند دعاوی ملکی خود را بدون حضور وکیل ملکی پیش ببرند و حالا رای دادگاه به ضرر آنها صادر شده است. خب چاره چیست؟
ما در دپارتمان وکیل ملکی موسسه حقوقی تهران مدافع با در اختیار داشتن یک تیم متخصص از وکلا و مشاورین متخصص ملکی به شما پیشنهاد می کنیم که قبل از هر اقدامی با ما تماس بگیرید و مشاوره حقوقی رایگان دریافت کنید.
شما می توانید با یک تماس تلفنی ساده از سرمایه خود حفاظت کنید. می توانید با کمترین هزینه در معاملات خود از حضور وکیل استفاده کنید یا تنظیم قراردادهای ملکی خود را به وکلای متخصص تهران مدافع بسپارید و با ضمانت وکیل با خیال آسوده قراردادهای خود را امضا کنید. برای دعاوی خود هم می توانید از بهترین وکیل ملکی استفاده کنید و اطمینان داشته باشید که بهترین نتیجه را از دادگاه و شکایت خود خواهید گرفت.
با تهران مدافع تماس بگیرید « ۰۲۱۹۱۰۰۱۳۱۲ »
چگونه یک وکیل ملکی متخصص پیدا کنیم؟
شاید ساده ترین راه جستجو و سرچ در اینترنت باشد. اما آیا این کار برای انتخاب یک وکیل ملکی کافی است؟ از کجا بفهمیم که این شخص وکیل است یا خیر؟ چقدر سابقه دارد؟
برای اینکه بدانید وکیل شما یک وکیل متخصص است یا خیر بهتر است ابتدا با او یک مکالمه داشته باشید و موضوع خود را با وکیل مذکور مطرح کنید. در مکالمه با وکیل تا حد زیادی می توانید نسبت به میزان تسلط او بر موضوعات ملکی آگاهی پیدا کنید. با تهران مدافع تماس بگیرید و به صورت رایگان با وکیل متخصص ملک صحبت کنید و مشاوره حقوقی ملکی دریافت کنید.
مرحله بعدی این است که راجع به وکیل خود اطلاعات بیشتری کسب کنید. می توانید نام وکیل را در سامانه کانون وکلا جستجو کنید و مشخصات پروانه وکیل را مشاهده نمایید. سال صدور پروانه می تواند تا حد زیادی نشانگر سابقه وکیل شما باشد. می توانید از خود وکیل خود نیز بخواهید که پروانه خود را به شما ارائه کند تا از اطلاعات آن اطمینان حاصل نمایید.
اما هیچ کدام از این کارها نمی تواند تضمین کند که شما قطعا یک وکیل ملکی خوب و متخصص پیدا کنید. بهترین راه یافتن بهترین وکیل ملکی تماس با موسسات حقوقی مشهور و با سابقه است. زیرا موسسات به جهت حفظ اعتبار خود اقدام به استخدام بهترین وکلا برای هر حوزه می نمایند و به شما کمک می کنند تا بهترین وکیل را برای مشکل خود بیابید. موسسه حقوقی تهران مدافع با سابقه ای طولانی در حوزه وکالت ملکی بهترین وکلای ملکی تهران را گرد هم آورده و آماده پذیرش دعاوی و ارائه مشاوره حقوقی به شما عزیزان می باشد.
بهترین وکیل ملکی کیست؟
بهترین وکیل ملکی کسی است که حوزه مطالعاتی و فعالیت خود را به امور املاک اختصاص دهد. وکیل خوب ملکی کسی است که با مسائل و مشکلات حوزه ملکی آشنایی داشته باشد. قوانین و مقررات ملکی، قراردادهای املاک، مسائل ثبتی، کاربری اراضی، قوانین شهرداری ها و… حوزه هایی است که یک وکیل ملکی باید بر آنها مسلط باشد.
اما تسطل بر قوانین و مقررات به تنهایی کافی نیست. یک وکیل متخصص ملک باید علاوه بر علم و سواد تجربه کافی نیز داشته باشد و در پرونده های ملکی متعددی موفق به اخذ رای از دادگاه یا مراجع صالح دیگر مثل دیوان عدالت اداری، مراجع ، کمیسیون های شهرداری و… شده باشد. زیرا رویه محاکم و مراجع قانونی در بسیاری از موارد با مطالب علمی تفاوت زیادی دارد و چنانچه وکیل تنها بخواهد به علم خود تکیه کند و تجربه کافی در اینگونه پرونده ها نداشته باشد باز هم امکان شکست در پرونده وجود دارد.
تهران مدافع بهترین وکیل ملکی را برای پرونده شما در اختیارتان می گذارد. با ما تماس بگیرید. « ۰۲۱۹۱۰۰۱۳۱۲ »
ویژگی های یک وکیل ملکی خوب
یک وکیل ملکی خوب و متخصص باید ویژگی های زیادی داشته باشد که در اینجا به برخی از مهم ترین آنها اشاره می کنیم:
تخصص
وکیل متخصص ملک در درجه اول باید بر قوانین، مقررات، تبصره های قانونی از جمله قانون مدنی، قانون روابط مالک و مستاجر، قوانین و مقررات شهرداری ها، قوانین قانون زمین شهری، منابع طبیعی و اراضی ملی، طرح های ملی مثل طرح هادی و… مسلط باشد و اطلاعات خود را به صورت مداوم به روز نماید و از آخرین تغییرات قوانین و مقررات مطلع باشد.
تسلط بر قوانین و مقررات تنها یک بخش از تخصص وکیل است. وکیل املاک باید علاوه بر قوانین و مقررات بر رویه دادگاه ها و محاکم نیز مسلط باشد و از آخرین آراء صادره به خصوص آراء وحدت رویه صادره از دیوان عالی کشور نیز مطلع باشد. همچنین باید بر روش طرح دعوا و یا اعتراض به آراء صادره از دادگاه ها نیز مسلط باشد.
تجربه
تجربه در بسیاری از موارد بیش از علم و تخصص به کمک وکیل می آید. وکیلی که سابقه شرکت در دادگاه ها و سایر مراجع قانونی را داشته باشد و پرونده های متعددی را با موفقیت پشت سر گذاشته باشد بهترین وکیل برای پذیرش دعاوی است. وکیل متخصص ملکی که بارها موفق به گرفتن رای خلع ید و تخلیه، الزام به تنظیم سند رسمی، تنظیم تقسیم نامه، رفع مزاحمت، الزام به تحویل ملک و رفع تصرف عدوانی و… از دادگاه ها شده است و تجربه کافی را در این موارد دارد بهترین وکیل ملکی برای مراجعه است
تعهد
احساس تعهد به موکل مهم ترین وجه یک وکیل است. وکیل باید در پرونده چنان عمل کند که انگار خود طرف دعوی قرار گرفته است. این ویژگی باعث می شود موکل بیش از همیشه به وکیل اعتماد و اتکا کند و با خیال آسوده منتظر موفقیت وکیل در پرونده باشد. وکیل متعهد کسی است که در صورت لزوم از اعتبار و و سابقه خود برای حل مشکلات موکل به بهترین نحو هزینه کند.
پیگیری
پیگیری مداوم روند پرونده موجب می شود که وکیل از آخرین اقدامات و تحرکات طرف مقابل به خوبی آگاه باشد و در صورت لزوم به سرعت وارد عمل شود. وکیل خوب کسی است که همواره بر تغییرات و عملکرد طرف دعوی مسلط باشد و همیشه بهترین دفاع را برای هر اقدامی آماده کند . این امر مستلزم مراجعه و تماس های مکرر با دفتر دادگاه و پیگیری آخرین وضعیت پرونده است. علاوه بر آن مراجعه و پیگیری مستمر از مراجع ذی صلاح دیگر برای حصول نتیجه بهتر در کمترین زمان ممکن یکی دیگر از وجوه یک وکیل خوب و پیگیر است. چه بسا پیگیری ها مداوم و مستمر وکلای تهران مدافع عامل پیروزی در همه پرونده های این موسسه حقوقی است.
وقت شناسی
هر کاری باید در وقت خود انجام شود. طرح دادخواست یا شکایت، ارائه مدارک به دادگاه، دفاع در برابر اقدامات طرف مقابل، اعتراض به رای صادره از دادگاه، رفع نقایص پرونده و… همه از مواردی است که باید در وقت خود به انجام برسد و هر تاخیری می تواند خسارات جبران ناپذیری برای موکل داشه باشد.
وقت شناسی یک ویژگی مهم است که وکیل باید همیشه به آن توجه داشته باشد و با برنامه ریزی دقیق برای هر اقدامی فرصت مناسب را برای آن پیدا کند. هیچ کاری در پرونده های حقوقی نباید به تعویق بیافتد.
دسترسی آسان
وکیل باید همیشه در دسترس موکل باشد تا در صورت لزوم بتواند با او تماس حاصل کند. موسسه تهران مدافع به صورت ۲۴ ساعته و در ۷ روز هفته پاسخگوی موکلین خود می باشد. پشتیبانی همیشگی از خدمات امکان دسترسی آسان شما را به وکیل برایتان فراهم می کند و باعث می شود همیشه و در هر ساعتی ساعتی به وکی خود دسترسی راحت و سریع داشته باشید.
امکان مشاوره رایگان
امکان مکالمه و مشاوره رایگان یکی دیگر از ویژگی هایی است که یک وکیل ملکی خوب باید داشته باشد. موکل نباید برای هر سوالی به وکیل پول پرداخت کند بلکه باید بتواند به صورت رایگان سوالات خود را از وکیل بپرسد. تهران مدافع امکان مشاوره ملکی رایگان را برای مراجعین خود فراهم کرده است.
مهم ترین دعاوی ملکی کدام است؟
حوزه ملکی دعاوی متعدد و متنوعی را در بر می گیرد. این دعاوی به سه دسته مهم تقسیم می شوند. دعاوی حقوقی، دعاوی کیفری و دعاوی ثبتی مهم ترین انواع دعاوی ملکی هستند که خود شامل دعاوی متعددی هستند که به مهم ترین دعاوی هر دسته اشاره کوتاهی خواهیم کرد:
دعاوی ملکی حقوقی
دعاوی ملکی بسیاری در دادگاه های حقوقی طرح و رسیدگی می شوند. دعاوی ملکی حقوقی چنان متعدد و پر شمار هستند که نمی توان به همه آنها اشاره کرد. در این مقاله تنها به برخی از پرکاربردترین و مهم ترین آنها اشاره خواهیم کرد.
- دعوای الزام به تنظیم رسمی
در مواقعی که ملکی معامله می شود و شخص دیگری مالک ملک می شود. ممکن است این ملک به موجب عقد بیع، صلح، هبه و… به مالک جدید منتقل شده باشد و تفاوتی از این نظر میان انواع معامله وجود ندارد. حال اگر شخص انتقال دهنده ملک از تنظیم سند رسمی برای انتقال گیرنده امتناع کند، شخص باید اقدام به طرح دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی در دادگاه محل وقوع ملک نماید.
- دعوای فک رهن
این دعوا زمانی طرح می شود که یک ملک در رهن گذاشته می شود. همان طور که می دانید ملکی که در رهن باشد اصولا توسط مالک قابل انتقال نیست. ملکی که در رهن گذاشته شده و مورد رهن توسط مرتهن انجام شده است باید فک رهن شود اما راهن از فک رهن امتناع می کند. مثلا به جهت اخذ وام ملک در رهن بانک گذاشته شده است ولی پس از اتمام اقساط وام، بانک از خارج کردن ملک از رهن امتناع می نماید. در اینگونه موارد باید دعوای
- دعوای خلع ید و تخلیه
دعوای خلع ید زمانی طرح می شود که ملکی توسط شخصی غیر از مالک به طور غیر قانونی تصرف شده است. در واقع دعوای خلع ید توسط مالک قانونی ملک علیه متصرف غیر قانونی مطرح می شود. در دعاوی خلع ید می توان اجرت المثل ایام تصرف را نیز از متصرف برای مدت زمانی که به صورت غاصبانه و غیر قانونی ملک را در تصرف داشته است مطالبه نمود.
البته اگر تصرف شخص قانونی بوده باشد باید دعوای تخلیه طرح شود. مثلا برای مستاجری که مدت اجاره او به اتمام رسیده و یا اجاره ملک را برای مدتی پرداخت نکرده است باید دعوای تخلیه طرح شود که حسب مورد دستور تخلیه یا حکم تخلیه توسط مالک اخذ گردد.
- دعوای الزام به تحویل ملک
در صورتی که فروشنده ملک یا حتی مستاجری که به صورت قانونی و از طریق انعقاد قرارداد اجاره ملک را اجاره می کند و فروشنده یا مالک از تحویل ملک امتناع می نماید. در این موارد باید دعوای الزام به تحویل ملک یا الزام به تحویل عین مستاجره در دادگاه صالح توسط ذی نفع مطرح شود.
- دعوای الزام به اخذ پایان کار
وقتی ملکی ساخته می شود و ساخت و ساز آن به پایان می رسد باید گواهی پایان کار اخذ گردد. بدون گواهی پایان کار به هیچ وجه امکان صدور سند جدید و یا تفکیک سند و صدور اسناد واحد های ساختمان وجود ندارد. لذا اخذ گواهی پایان کار یکی از ملزومات املاک نوساز است. برخی اوقات ماکل یا سازنده ملک از اخذ این گواهی امتناع می کنند لذا در این موارد باید دعوای الزام به اخذ پایان کار در دادگاه صالح طرح شود.
- دعوای الزام به تنظیم تقسیم نامه
بعضی اوقات افراد در یک ملک به صورت مشاعی شریک می شوند. این شراکت مشاعی ممکن است به صورت قهری ( مثل ارث ) یا به صورت ارادی ( مثل تجمیع و ساخت املاک) صورت گیرد. حال چنانچه بخواهند از این ملک مشاع بهره برداری کنند یا ملک را تفکیک کرده و سند مالکیت جداگانه بگیرند باید به صورت ارادی یا از طریق دادگاه اقدام به تنظیم سندی به نام تقسیم نامه نمایند. این سند نشان می دهد که بهره برداری از هر بخش از ملک به چه شخصی تعلق می گیرد یا اینکه در مجتمع های با واحدهای متعدد نشان می دهد کدام یک از واحدها متعلق به کدام یک از مالکین می باشد. تقسیم نامه نیز یک از مهم ترین اسناد و مدارکی است که جهت صدور سند مالکیت مورد نیاز است.
- دعوای فروش مال مشاع
فروش مال مشاع علی الاصول توسط یکی از شرکا اماکن پذیر نیست. زیرا همه شرکا در تمام ملک شریک هستند و مشخص نیست که کدام بخش از زمین متعلق به کدام یک از شرکا است. لذا فروش مال مشاع نیازمند رضایت همه شرکا می باشد. در مواردی که دیگر شرکا رضایت به فروش ملک ندارند، هریک از شرکا می تواند از دادگاه درخواست فروش مال مشاع را نماید. فروش مال مشاع بدون اجازه دادگاه یا رضایت همه شرکا ممکن نیست.
- دعوای رفع مزاحمت و ممانعت از حق
دعوای رفع مزاحمت یا ممانعت از حق زمانی طرح می شود که یک شخص مزاحمتی برای بهره برداری از ملک ایجاد نماید یا حتی به طور کلی مانع از تصورفات قانونی مالک در ملک خود بشود. در این صورت حسب مورد باید توسط مالک یا متصرف قانونی اقدام به طرح دعوای رفع مزاحمت و ممانعت از حق نماید.
- دعوای مطالبه وجه ودیعه
گاهی موجر از پرداخت وجه ودیعه مستاجر بعد از تخلیه ملک خودداری می نماید و مستاجر را با مشکلات متعددی مواجه می کند. در این موارد مستاجر باید اقدام به طرح دعوای مطالبه وجه ودیعه ملک نماید و از این طریق وجه ودیعه را از مالک پس بگیرد.
دعاوی ملکی کیفری
برخی از اعمال که در ارتباط املاک هستند توسط قانون گذار جرم انگاری شده و برای آنها مجازات تعیین شده است. این موضوعات در محاکم کیفری مورد رسیدگی قرار می گیرند و چنانچه به صدور رای منجر شوند مرتکب مستوجب مجازات هایی از جمله حبس، جزای نقدی، محرومیت از حقوق اجتماعی، ممنوع المعامله شدن و… می شود. مهم ترین دعاوی کیفری ملکی عبارت است از:
- دعوای تخریب
گاهی شخصی به عمد اقدام به تخریب و ایراد خسارت به ملک دیگری می نماید. چنانچه عناصر جرم تخریب از جمله سوء نیت وجود داشته باشد باید در دادگاه شکایت کیفری تخریب و مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم طرح شود. لذا در حالتی که تخریب ملک به صورت عمدی انجام شود عمل مذکور جرم بوده و شخص متضرر می تواند از مرتکب شکایت کیفری کند اما چنانچه تخریب و ایراد خسارت به صورت غیر عمدی و بدون سوء نیت باشد باید در دادگاه حقوقی اقدام به طرح دعوای مطالبه خسارت از باب مسئولیت مدنی نمود.
- دعوای رفع تصرف عدوانی
تصرف عدوانی عمدی جرم است و می توان علیه شخصی که به عمد و عدوانا ملکی را را تصرف کرده اقدام به طرح شکایت نمود. در این صورت باید شکایت تصرف عدوانی نمود و ضمن آن می توان رفع تصرف و ضرر و زیان ناشی از جرم نمود.
- دعوای خیانت در امانت
گاهی ملکی به عنوان امانت در اختیار شخصی قرار می گیرد و ممکن است در توافقات فی مابین شروطی مطرح شود. چنانچه شخص هرگونه تخلفی از شرایط امانت صورت گیرد می توان به جرم خیانت در امانت از شخص مرتکب شکایت نمود.
- دعوای فروش مال غیر
فروش مال غیر با علم به اینکه مال غیر است از نظر قانون گذار جرم است و بعضا در حکم کلاهبرداری تلقی می شود. چنانچه شخصی مرتکب فروش مال غیر شود می توان از او به جرم فروش مال غیر شکایت نمود. با پیگیری شکایت مرتکب علاوه بر رد مال و جبران خسارات ناشی از جرم، حسب مورد به مجازات حبس، جزای نقدی و … محکوم خواهد شد.
- دعوای جعل سند ملکی و یا استفاده از سند مجعول
برخی افراد اقدام به جعل سند ملک می کنند. خود جعل سند فی نفسه جرم است حتی اگر از سند جعلی استفاده ای نیز نشده باشد. چنانچه از سند مجعول استفاده شود خود جرمی جداگانه است که می تواند به صورت جداگانه مورد رسیدگی قرار گیرد. حتی ممکن است جاعل و کسی که از سند مجعول استفاده می کند دو شخص مختلف باشد که می توان از هر دو شکایت کرد.
- ورود به عنف و غیر مجاز به ملک غیر
ورود به ملک دیگری بدون اجازه مالک یا متصرف و یا بدون مجوز قانونی جرم است. یکی از دعاوی کیفری مهم در ارتباط با املاک شکایت ورود غیر مجاز یا ورود به عنف به ملک غیر است. مالک یا متصرف قانونی می تواند از کسی که بدون اجازه یا مجوز قانونی وارد ملک او شده است یا کسی که به زور وارد ملک او شده است اقدام به شکایت نماید.
- کلاهبرداری در خرید و فروش املاک
برخی اوقات اشخاص با توسل به مانور متقلبانه در معاملات املاک اقدام به کلاهبرداری ملکی می نمایند. در جرم کلاهبرداری دو رکن مهم حائز اهمیت است. اولین مورد مانور متقلبانه و مورد دوم بردن مال است. اگر چنانچه این دو رکن در کنار ارکان دیگر همچون سوء نیت و… محقق شود می توان به جرم کلاهبرداری از شخص شکایت نمود.
دعاوی ملکی ثبتی
دعاوی ثبتی دسته ای از دعاوی ملکی هستند که ارتباط به امور ثبتی دارند. برخی از دعاوی ثبتی در محاکم دادگستری رسیدگی می سوند و برخی دیگر در صلاحیت مراجع ثبتی هستند. مهم ترین دعاوی ثبتی عبارت است از:
- اعتراض به ثبت ملک
چنانچه شخصی به ثبت ملک اعتراض داشته باشد و مدعی حقی برای خود باشد می تواند در جریان ثبت اقدام به ثبت اعتراض و طرح شکایت در مراجع ثبتی نماید. این اعتراض دارای مهلتی قانونی است و باید در مهلت مذکور به ثبت برسد. برای ثبت ملک شخصی که درخواست ثبت ملک را دارد باید اقدام به انتشار آگهی نوبتی نماید. شخص معترض باید حداکثر ظرف ۹۰ روز از انتشار آگهی نوبتی اقدام به ثبت اعتراض خود در مراجع صالح ثبتی نماید.
- اعتراض به تحدید حدود
برای ثبت ملک و صدور سند رسمی برای املاک اداره ثبت اقدام به تحدید حدود ملک می نماید. در تحدید حدود علاوه بر مشخص کردن حدود ملک مساحت آن نیز تعیین می شود. چنانچه شخص به حدود مشخص شده توسط اداره ثبت معترض باشد می تواند اقدام به اعتراض در مراجع ثبتی نماید.
- الزام به تفکیک ملک
این دعوا بیشتر در املاک مشاعی موضوعیت می یابد. چنانچه شخصی درخواست تفکیک ملک و صدور سند جداگانه برای ملک داشته باشد ولی دیگر شرکا این درخواست را نپذیرند، شخص می تواند اقدام به طرح دادخواست الزام به تفکیک نماید. این درخواست می تواند در دادگاه یا اداره ثبت محل وقوع ملک مطرح شود.
- اجرای اسناد رسمی لازم الاجرا
چنانچه یک معامله از طریق سند رسمی و در دفاتر اسناد رسمی انجام شده باشد شخص ذی نفع می تواند اجرای آن سند را از دایره اجرای اسناد رسمی مطالبه کند. به عبارت دیگر برای اجرای اسناد رسمی لازم الاجرا نیاز به مراجعه به دادگاه نیست و شخص می تواند با مراجعه به اداره ثبت درخواست صدور اجرائیه را برای سند رسم خود بنماید. این موضوع یکی از مهم ترین امتیازات اسناد رسمی نسبت به اسناد عادی می باشد.
- ابطال سند رسمی ملک
همواره اصل بر اعتبار و صحت اسناد رسمی است ولی چنانچه در سند اشکالاتی وجود داشته باشد یا اثبات شود که سند به اشتباه صادر شده است می توان از مراجع صالح درخواست ابطال سند رسمی را نمود. صلاحیت رسیدگی به دادخواست ابطال سند رسمی به هیئت های نظارت اداره ثبت و دادگاه ها داده شده است و شخصی که خواهان ابطال سند رسمی است حسب مورد می تواند دادخواست خود را در اداره ثبت یا دادگاه حقوقی محل وقوع ملک مطرح نماید. البته مسیر رسیدگی به این دادخواست در اداره ثبت کوتاه تر است و معمولا در صورت امکان وکلا از امتیاز طرح دادخواست ابطال سند رسمی در اداره ثبت بهره می برند.
- اعتراض به حقوق ارتفاقی ملک
به حقی که املاک مجاور در ملک همسایه دارند حق ارتفاق می گویند. حقوقی مثل حق مجری که اجازه می دهد آب از ملک بالادستی به ملک پایین دستی برسد و یا حق عبور از ملک مجاور در صورتی که راه دیگری برای عبور صاحب ملک وجود نداشته باشد یا حقوق مشابه دیگر حقوق ارتفاق هستند. این حقوق ارتفاقی در اداره ثبت به ثبت می رسند و چنانچه این حقوق به ثبت نرسیده باشد با اشکالی در ثبت آنها وجود داشته باشد می توان اعتراض به آنها را در قالب دادخواست به اداره ثبت محل وقوع ملک تقدیم کرد.
- دعوای توقیف عملیات اجرایی
گاهی اداره ثبت اقدام به اجرای اسناد رسمی لازم الاجرا می نماید. این عملیات اجرایی قابل اعتراض است و چنانچه حقی برای شخص متصور باشد می تواند با استناد به مدارک معتبر اقام به درخواست توقیف عملیات اجرایی شود تا از این مسیر متحمل خسارت نشود.
مشاوره حقوقی ملکی
بهتر است قبل از هر قرارداد و معامله ملکی یا هر اقدامی در دادگاه ها و محاکم با وکیل متخصص مشورت نمایید. می توانید با موسسه تهران مدافع تماس بگیرید و با وکیل ملکی متخصص مکالمه داشته باشید و مشاوره حقوقی ملکی دریافت کنید و از این طریق از ورود هرگونه خسارت جبران ناپذیری جلوگیری کنید. تهران مدافع بهترین وکلای ملکی را به شما معرفی می نماید.
سوالات متداول
- تفاوت یک وکیل ملکی با یک وکیل عمومی در چیست؟
قوانین، تبصره ها و آیین نامه های اجرایی امور املاک در کشور بسیار گسترده هستند و برخی آیین نامه ها نیز ممکن است هر چند سال یکبار تغییر کنند. وکیل ملکی در تهران بر تمامی این تغییرات تسلط داشته و در کنار آن، تجربه کافی برای تنظیم پرونده، طرح شکواییه، تنظیم دفاعیه و… جهت ارائه به مراجع قضایی را نیز خواد داشت.
- یک وکیل ملکی در چه اموری تبحر دارد؟
آنچه یک وکیل ملکی باید در آن تبحر داشته باشد، عبارت است از آرای وحدت رویه، آرای اصراری، آرای شعب دیوان عالی کشور، آرای دادگاه های بدوی و تجدید نظر، نشست های قضایی، نظریه های مشورتی، قوانین و مقررات مربوط با موضوع، نمونه دادخواست و معرفی دعوا.
- در چه مواردی به طرح دعوی و داشتن وکیل نیازمندیم؟
تمامی مواردی که در این مقاله به عنوان مسائل حقوقی و کیفری مربوط به مسائل املاک مطرح شد، مسائلی هستند که در آن نیاز به گرفتن وکیل و طرح دعوی خواهید داشت. به خاطر داشته باشید که داشتن وکیل در پرونده های ملکی شانس احقاق حقوق شما را بسیار بالا خواهد برد.
- چگونه بفهمیم که نیاز به وکیل ملکی داریم؟
ما در مجموعه تهران مدافع امکان مشاوره حقوقی رایگان با کارشناسان حقوقی خبره در زمینه املاک را برای شما فراهم کرده ایم. به این ترتیب شما می توانید پیش از هر گونه اقدامی، از خدمات مشاوره رایگان ما استفاده کنید و در صورت ضرورت، اقدامات بعدی را انجام دهید.
سلام خسته نباشید ببخشید اگر شخصی برای قیومیت فرد مهجور اقدام کند و خودش چند پرونده دعوت و حمل مواد مخدر داشته باشه که بی گناهی اش ثابت نشده و چهار سال زندان بوده و بعد عفو خورده
و هیچ ملک و املاکی به نام خود نداشته باشد صلاحیت قیم شدن را دارد؟
سلام
خیر ،محکومیت کیفری مانع صدور حکم قیمومت خواهد بود مگر بعد از گذشت مرور زمان های مقرر شده در قانون به تناسب هر جرم و مجازات
سلام ما در یک معامله دو واحد خانه خود را با سه واحد معاوضه کردیم و قرار شد ظرف یک ماه مبلغ ۲و نیم میلیارد مابتفاوت واحد سوم را پرداخت کنیم ولی متاسفانه پول دیر جور شد و ۶ ماه طول کشید ، سند ها به صورت وکالتی به نام ما شده ولی الان صاحب قبلی سه واحد از طریق مبایعه نامه از ما شکایت کرده که معامله را فسخ کند چون که دیر پول را پرداخت کردیم ، ضمن اینکه واحد ها را به ما تحویل نمیدهد و تخلیه نکرده، در مبایعه نامه قید شده که اگر مبلغ ظرف یک ماه پرداخت نشد معامله فسخ است، ایا ما میتوانیم اقدامی بکنیم؟ که فسخ نشود
سلام
باید بررسی شود که آیا اعلام فسخ پس از وصول چکها بوده یا خیر
لطفا با شماره ٠٩٩٢۴٧۴۵۵٠٧ تماس بگیرید
پسر من میخواد طلاق بگیره دختره گفته مهریه میبخشم ی مبلغی میگیرم ولی حق طلاق به من داده بشه میخوام بدونم اگر پسرم حق طلاق بدهد و زنش در دادگاه مهریه ببخشد ولی حق طلاق بگیرد اگر بخواد برگرده ولی پسر من نخواد با ایشان زندگی کند میتواند جدا شود یا چون حق طلاق داده مشکلی پیش میاد ؟
(این دختر ناشزه شده و بیرون با پسری گرفته شده ا)
سلام
دادن حق طلاق از اختیار قانونی مرد کم نمیکند
با سلام
من در پرونده ای محکوم کیفری به فروش مال غیر شدم (البته ناعادلانه) یک ملکی ۱۰ دست چرخیده که نفر اول فروش مال غیر اصلی رو انجام داده و من نفر ۸ام هستم. به هر ترتیب من رد مال رو انجام دادم. یک سال هم زندان رفتم و جزای نقدی هم دادم. نفرات آخر همچنان با وجودی که مطلع از این ماجرا هست در ملک ساکنه و در حال جنگ حقوقی با مدعی ملک هست. (مدعی هیچ وقت ملک به نامش نبوده و به اعتبار مبایعه نامه اقدام برای دریافت سند رسمی و ملک کرده که تقریبا داره به نتیجه هم می رسه)
حالا سوال من اینه که اگر موفق بشه و ملک رو بگیره و بخواد اجرت المثل ایام تصرف رو بگیره، آیا ریسکی می بینید که به هر ترتیبی بتونه به جز مدت تصرف خود من، مدت تصرف ایادی بعدی من رو هم از من مطالبه کنه؟ یا من فقط باید نگران پرداخت مدت خودم باشم. بابت این که حکم کیفری فروش مال غیر برعلیه من هست، از این بابت نگرانم. ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام
هرکس مسولیت تصرف خود را دارد و شما نیز میتوانید به نفر قبلی خود رجوع کنید و تمام خسارات را مطالبه کنید
متشکرم، منظورتون از خسارات ثمن معامله هست یا اجرت المثل رو می فرمایید؟ چون گفتین هر کسی مسئولیت تصرف خودش رو داره یعنی من در نهایت فقط باید مدت تصرف خودم رو پرداخت کنم؟
سلام
اگر شما با علم اطلاع از فضولی بودن اقدام به معامله کرده باشید خیر،اما اگر اطلاعی نداشته آید بله فقط باید مدت تصرف خودتان را پاسخگو باشید،این مورد در رویه کمی متفاوت عمل میشود
سلام و عرض ادب .سه ماه است که یک واحد مسکونی به به خانواده ۳ نفره اجاره دادم و در قراردادی که در بنگاه املاک تنظیم شده و به امضای شهودرسیده تعداد نفرات ذکر شده .بعد از گذشت یک ماه شوهر خانواده که قرار داد هم به نام اوست غیب شد!!
الان هم خانم هست و دوستان متعدد که با رفت و آمد های بی وقت و غیره باعث ناراحتی ما و دو واحد دیگر که آنها هم مستاجر بنده هستم شده .اگر در این خصوص بنده نوازی بفرمایید و من را راهنمایی کنید .ممنون میشم .
با سپاس فراوان
سلام
اگر تعداد ساکنین که ثابت نیز باشد بیشتر از تعداد مذکور باشد میتوانید با استشهادیه فسخ قرارداد را بخواهید،
اما این که مستاجر هرروز مهمان به خانه دعوت کند و رفت وامدش زیاد باشد،حق طبیعی اوست
سلام، بنده در سال ۹۳ قطعه زمینی را از شخصی خریداری کردم، در کنار ملک بنده یک قطعه زمین دیگری وجود داشت که در سال ۸۸ شخص فروشنده با اداره آبفا در بحث مالکیت دعوی داشتند که سرانجام حکم خلع ید به نفع فروشنده صادر گردید ولی بخاطر بحث آبرسانی به روستا شخص فروشنده ملک را به اداره آبفا هبه میکنه و دادگاه اقدام به صدور گزارش اصلاحی میکنه و در گزارش ذکر کرده که آقای م.خ(فروشنده) ملک را به اداره آبفا به ابعاد ۳۵ متر طول شرقی و غربی و ۲۹ متر طول شمال و جنوبی(کل متراژ ۱۰۱۵ متر)بصورت رایگان هبه کرده، در حال حاضر اداره آبفا با ارائه هبه نامه گفته که ۶ متر از زمین بنده داخل ملک هبه ای آبفا هست و باید ملک تخریب شود، با بررسی انجام شده مشخص شد که در هبه نامه ابعاد شمالی و جنوبی با ابعاد شرقی و غربی جابجا نوشته شده و ملک بنده دچار تغییر و کثر زیر بنای خریداری شده خواهد شد ولی تصرفات اداره آبفا بیشتر از چیزی که هبه شده خواهد شد (۱۰۳۲متر)در حال حاضر فروشنده هم فوت کرده و بنده درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس در ش.ح.اختلاف دادم و نتیجه کارشناسی هم میگه که در نوشتن ابعاد اشتباه رخ داده، حالا باید در ادامه کار باید چکاری را انجام دهم تا به زمین خود برسم.(مدارک بنده شامل مبایعه نامه، استشهاد محلی،گزارش کارشناسی) از سال ۸۸ تا کنون اداره آبفا زمین خودش را ثبت رسمی و تعیین و تحدید حدود نکرده و هبه نامه ثبت رسمی نشده. زمینهای ذکر شده هیچکدام سند رسمی ندارن
سلام
با توجه و عنایت به نظر کارشناسی مبنی بر هبه فضولی( هبه قسمتی از مال شما) میتوانید داخواست ابطال ان هبه نامه را به دادگاه ارائه کنید
از طریق دیوان عدالت در تهران نیز میتوانید علیه ابفا شکایت کنید
با شماره ٠٩٩٢۴٧۴۵۵٠٧ تماس بگیرید
سلام
ما ی مغازه قولنامهای داریم که به اسم پدرم بود متاسفانه ایشون فوت کردن
میخوام بدونم چجوری میشه قولنامه رو به اسم مادرم به سند تبدیل کنیم؟
سلام
تمامی وراث باید به وکیل وکالت دهند تا احراز وقوع بیع را از دادگاه بخواهد و حکم تنفیذی بگیرد
با شماره ٠٩٣۶٩٣۵٧١٠۴ تماس بگیرید
خانه ای که ارث پدری بوده را من چند سال پیش به خاطر یه مسئله به نام یکی از خواهرانم کردم، وبعدمن سه سال پیش سهم خانه خودرا به خواهر دومم فروختم واما خواهر دومم ۵۰تومن پول به من داد ودیگر چیزی نداده درحالی که ارزش ملک آن زمان ۱۱۷تومن بوده اما اون خواهر بزرگترم که من خانه را چندسال پیش به نامش کردم رفته وبدون اطلاع من خانه وسند را به نام خواهری که من خانه را فروختم بهش کرده واونم دیگه مابقی پول رو نداده بهم الان من میتونم طبق قیمت روز مابقیپولم را بگیرم، واینکه من ناراحتی اعصاب داشتم و رمورد انتقال سند هم بنده را خام کردن وگول زدند
سلام در این مورد باید قرارداد فی مابینتان دیده شود که ملک به چه صورت انتقال دادده شده است
اگر مبایعه نامه بوده و تاریخی برای اخذ ثمن معامله مشخص شده باشد میتوانید قیمت روز را مطالبه کنید
سلام .ممنون از شما .بنده چند روز پیش یه دستگاه خودرو فروختم ..مرتکب اشتباه بزرگی شدم وکالت بدون تاریخ دادم به خریدار..حالا معلوم نیست کی بره واسه تعویض پلاک .واقعا دیگه شب و روزم شده استرس و دلهره .بعد این که وکالت بدون تاریخ دادم پی به اشتباهم بردم .نمیدونم چه باید بکنم .لطفا راهنمایی کنید .
سلام
دقت کنید ببینید وکالت اگر بلاعزل نبوده میتوانید وی را عزل کنید و در غیر این صورت ،باید از طریق دادگاه درخواست فسخ وکالتنامه را ارایه کنید و نیاز به پیگیری و وکیل دارد چرا که مستلزم این است که اثبات کند شما به مندرجات وکالتنامه توجه نداشته اید
با شماره ٠٩٣۵٩٣۶٧١٠۴ تماس بگیرید
سلام و تشکر از سایت خوب تهران مدافع و شخص شما اقای محمدجواد زارع
سلام
سپاس از شما
سلام
دراپارتمان ۴ طبقه یک طبقه خریدیم یکی از همسایه ها که در سند ثبت شده یه پارکینگ به متراژ۱۰متر ۸۰سانت. منم یه موتور دارم میزارم داخل پارکینگ.داخل پارکینگ ۴تا انباری هم داریم که رو سند هیچ واحدی نیست. در پارکینگ را قفل کرده که کسی حقی نداره، پارکینگ تو سند منه. میگه من اجازه دادم تو پارکینگ انباری بسازید حالا میخوام خراب کنم انبارها را. شکایت برامون فایده داره چه نوع شکایتی بکنیم به کجا
سلام
سند هرکدام باید مطالعه شود
اگر تمام محیط پارکینگ متعلق به ایشان باشد ،حرفشان حق است
پیشنهاد ما دیدن سند ایشان است
سلام.. کسی رو از طریق پیامک تهدید کردم چندین بار و رای دادگاه به کلی جریمه اومده برام… گفتم ببینم این سری هم جریمه میاد یا زندانی هم داره… تهدید من به قتل نبوده..
سلام ، مجازات جرم تهدید جزای نقدی است و بعید به نظر میرسد منجر به حبس شود
سلام خسته نباشید من ۱۵سالمه و در کرمانشاه هستم
آیا امکان گرفتن گواهینامه موتور سیکلت برای موتور گازی وجود دارد؟
با سلام
با توجه به قوانین ایران حداقل سن برای اخذ گواهینامه وسایل موتوری ( حتی دوچرخه موتور دار یا همان موتور گازی) داشتن سن ۱۸ سال تمام شمسی است.
در این رابطه ذکر این نکته و هشدار لازم است که در صورتی که بدون داشتن گواهینامه اقدام به رانندگی نمایید مشمول حکم ماده ۷۲۳ قانون مجازات اسلامی قسمت تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده خواهید شد:
ماده ۷۲۳
هر کس بدون گواهینامه رسمی اقدام به رانندگی و یا تصدی وسایل موتوری که مستلزم داشتن گواهینامه مخصوص است، بنماید و همچنین هر کس به موجب حکم دادگاه از رانندگی وسایل نقلیه موتوری ممنوع باشد به رانندگی وسائل مزبور مبادرت ورزد برای بار اول به حبس تعزیری تا دو ماه یا جزای نقدی تا یک میلیون ریال و یا هر دو مجازات و در صورت ارتکاب مجدد به دو ماه تا شش ماه حبس محکوم خواهد شد
با سلام میخاستم بدونم وکیل معاضدتی باید قرارداد وکالت با موکل ببنده یا وکیل تسخیری ممنون
با سلام
در هر صورت فی ما بین وکیل و موکل باید یک قرارداد تنظیم شود و علاوه بر آن برای ثبت وکالت نیاز است که موکل سامانه ثنا داشته باشد و کد اعلام وکالت ارسالی از طرف سامانه ثنا را برای وکیل بخواند.
در رابطه با موارد بالا هیچ فرقی بین وکیل تسخیری و غیر آن نیست.
سلام
وکیل تسخیری همان معاضدتی است
سلام وقتتون بخیر.۲ تا سوال دارم:۱:خانمم دوبارمحکوم به تمکین شده و چون ۵ ماهه با من زناشوئی ندارد من دادخواست تمکین خاص داده ام و خانمم دنبال مدرک هست تا اثبات نشود پیش دکتر ماما رفته و آزمایش داده و دارو داده و این مدارک را میخواهد برای توجیه تمکین نکردنش تمکین خاص ارائه دهد.آیا قاضی قبول میکند یا من اعتراض کنم و بگم بفرستن پزشک قانونی؟ ۲-ساختمان و آسانسور دوربین داره میشه به قاضی بگم دستوربده دوربین هارو چک کنه برای اثبات حرفام که خانمم خونه پیداش نمیشه؟۲-و اینکه خانمم جلوچشمم بامردان نامحرم تماس میگیره و قرارمیذاره و من دوسه بار فیلمشو گرفتم وخودش صداشو رو بلندگوگذاشته صدای آقا مشخصه و حتی یکبار یکیشون زنگ زد و یک سگ آورد داد خانمم به امانت نگهداشت برای اون آقا.ومن عکس و فیلم از خانمم با اون امانتیش گرفتم بعدا شمارمو به اون آقاداده بهم زنگ زد جواب ندادم و از اینستا پیام دادجواب ندادم بلکه اسکرین شات از پیامش و عکسهاش گرفتم آیا میشه با این فیلم که بانامحرم درحال صحبته ولی لباس زیروشلوارک پای خانمم هست قاضی نگاه به فیلم میکنه و اسکرین شات پسره قابل قبوله یا شفاها به قاضی بگم پرینت تماسهارومیگیره یا باید جداگانه قبل از جلسه رسیدگی از دفتر خدمات قضایی درخواست پرینت مکالمات و پیامهای خانمم رو بدم؟
با سلام
۱- احتمال اینکه قاضی با استناد به نظریه پزشکی بخواهد دفاع همسر شما را قول کند وجود دارد، اما اگر شما به آن نظریه اعتراض وارد نمایید، الزاما موضوع به پزشکی قانونی ارجاع داده میشود. البته احتمال اینکه پزشکی قانونی هم بیماری همسر شما را تائید نماید، یا به عبارتی همسر شما واقعا بیمار باشد، وجود دارد.
۲- اساسا وقتی دوربینها چک میشود که شما بخواهید حضور یک فرد را اثبات نمایید، نه عدم حضور وی را.
۳- برای اینکه قاضی را مجاب نمایید در موضوع رابطه نامشروع وارد شود احتیاج به دلیل محکم دارید. صرف یک اسکرین دلیل محکمی نیست.
در جرایم منافی عفت اصل بر عدم تجسس است.
لازم به ذکر است که این مورد نیازمند طرح دعوی جداگانه است و دعوی رابطه نامشروع هیچ ارتباطی با دعوی تمکین ندارد.
با توجه به پیچیده بودن موضوع مورد طرح شما، مخصوصا در رابطه با رابطه نامشروع، به شما پیشنهاد میشود حتما از یک وکیل دادگستری مشورت بگیرید.
جهت دریافت مشاوره رایگان و معرفی وکیل با شماره ۰۹۰۵۶۵۵۱۲۷۷ تماس بگیرید.
با سلام شعبه حل اختلاف بنا به لایحه من که شاکی پرونده افتراهستم دادنامه رضایت صادرکرده درصورتی که من درخواست اعمال ماده ۷۹ ترک تعقیب دادم که تا یکسال بتونم پی گیربشم شعبه رفتم میگه نمیشه به چه عنوانی به کدام مرجع جهت اصلاح یانقض رای مراجعه کنم
سلام
میتوانید به قرار صادره اعتراض خود را در دادگاه کیفری دو مطرح نمایید
سلام. ملکی به صورت قولنامه ای خرید کردم که سازنده در زمان مقرر سند رو تحویل نداده و اقدامی جهت رفع پرداخت بدهی و گرفتن سند در شهرداری نمیکند .راهنمایی میخواستم .ممنونم
با سلام
شما باید علیه طرف معامله دعوی الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید. اما بهتر است که قبل از انجام این کار به وی یک اظهارنامه ارسال نمایید.
وکلا و کارشناسان گروه وکلای تهران مدافع آماده همکاری با شما در زمینه تنظیم اظهار نامه و یا وکالت در طرح دعوی هستند.
دیشب بهم زنگ زدن گفتن فراد خودتو با ماشین ستاد فرمان معرفی کن
سلام
موردتان احتمالا بخاطر حضور در تجمعات اعتراضی اخیر است و پیشنهاد شخصی من حضورتان است
عدم تمکین همسرم رو گرفتم چی کار باید بکنم نفقه ندم.
سلام
اگر حکم دارید اقدام نمایید برای گرفتن اجراییه و ناشزه بودن همسرتون رو بگیرید،در این صورت زوجه مستحق دریافت نفقه نیستن.
سلام من پارسال ملک تجاری پدرم را اجاره دادم به سوپر مارکت ( البته هنوز پایان کار ندار این ملک فقط هزینه تغییر کاربری به شهرداری پرداخت شده) اصلا به سرقفلی فکر نکرده بودم امسال مستاجر میخواهد تمدید کنیم و من از این که در اجاره نامه قبلی موردی باشد که باعث بشه مستاجر صاحب حق و حقوقی نسبت به ملک شود میترسم میخوام امسال قرار داد جدیدی در املاک جدید بنویسیم ممنون میشم راهنمایی کنید چه نکته هایی رو در اجاره نامه بنویسم که مستاجر سال دیگه اگر خواست بره ادعای سرقفلی حق پیشه وغیره نتواند داشته باشد
با سلام
صرف تنظیم قرارداد اجاره و یا تمدید آن باعث ایجاد هیچ حقی برای مستاجر نخواهد شد.
لذا با انعقاد قرارداد اجاره پیشفرض که در تمامی مشاورین املاک موجود است، مستاجر صاحب هیچ حق اضافی نخواهد شد.
با این حال پیشنهاد میشود قبل از انعقاد قرارداد اجاره، از یک وکیل مشاوره بگیرید، بدای این منظور میتوانید با شماره ۰۹۰۵۶۵۵۱۲۷۷ تماس بگیرید.
سلام پسر برادرم برای درست و تعمیر کردن کولر گازی ب ی خونه ایی میره
توی اون خونه دچار حادثه میشه و کپسول گاز میترکه و توی صورتش میخوره
در اثر این حادثه ی چشمش رو از دست میده فکش از هفت ناحیه میشکنه و دندوناش میشکنه
و جمجه اش خورد میشه و چندین پلاتین توی سرش قرار دادن
و اون خانواده بعد از این حادثه از خونه فرار کردن و حتی ب بیمارستان هم نرسوندنش
الان ما از اون خانواده شکایت کردیم
میخواستم بدونم ایا دادگاه حقی ب برادر زاده من میده یا خیر
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
از آنجایی که شخص مصدوم، بنا به درخواست صاحبخانه اقدام به تعمیر نموده است، هر اتفاقی که برای تعمیرکار رخ بدهد مسئولیتش با صاحبخانه است مگر اینکه اثبات شود خود تعمیر کار مقصر بوده یا به اصطلاح حقوقی قاعده اقدام اعمال شود.
و حتی در این صورت هم صاحبخانه و تمامی اعضای بالغ خانواده، که در لحظه حادثه در منزل بودند، به دلیل خودداری از کمک به مصدومان مجرم شناخته خواهند شد.
برای کسب مشاوره رایگان در خصوص چگونگی طرح شکایت، با این شماره تماس بگیرید:
۰۹۰۵۶۵۵۱۲۷۷
ببخشید من یک خونه رو چند روز پیش تو باقر شهر گرفتم که رهن کاملش ۲۲۰ ملیون بود بعد ما نقد ۱۱۰ ملیون دادیم قرار بود که ۱۱۰ تومن دیگر هم بدیم ولی بخاطر مشکلات که به وجود اومد پول جور نشد پریشب زنگ زد گفت اساس های تون رو بیارید ۱۱۰ تومن را کرایه بدین تا پولتون درست شه گفتیم چشم قولنامه نوشتیم فقط از بانگاه یک رسید داریم الان تو خونه جدید نشستیم ولی الان داره میگه من پول میخوام کرایه نمیخوام میگه برو از نزول خور بگیر ماه ۶ تومن بده الان دیشب گفتیم پولمون رو بده میرم میگه من پولتو خرج کردم از یه سر میگه پاشو الان بلاتکلیفم نمیدونم چی کار کنم ببخشید اتباع هستیم
ما گفتیم پولمون جور نشد خونه رو نمیخوایم پیش اینکه اساس کشی کنیم گفت پولو خرج کردیم یا بقیه پول بده یا بشین که مستجر بیاد از سر ناچاری اومدیم نشستیم چون پول رو باد هوا بود
با سلام
باتوجه به سکونت شما در خانه، حتی با اینکه قرارداد اجاره ندارید، در شرایط فعلی شما متصرف خانه هستید و صاحبخانه نمیتواند شما را به راحتی از خانه بیرون کند.
از آنجایی که شروع به تصرف شما با اذن مالک بوده، لذا ادامه تصرف شما نیز جرم نیست و صاحبخانه فقط میتواند علیه شما دادخواست خلع ید مطرح نماید.
از طرفی با توجه به اینکه رسید پرداخت دارید، شما هم میتوانید علیه ایشان دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.
برای دریافت مشاوره بیشتر در این زمینه با شماره ۰۹۰۵۶۵۵۱۲۷۷ تماس بگیرید.
سلام من از دوستی یک ملک اداری را بعنوان ۳دانگ خریداری کردم و کل مبلغ رو هم نقدی به ایشان داده ام ولی ایشان به هیچ عنوان زیر بار نمیرود که بنده ازش ملکی رو خریداری کردم .در حال حاضر بنده یک امضا و اثر انگشت در یک بلکه A4از ایشان داشتم وبا کاربن اقدام کردم و یک قولنامه نوشتم با همان اثر انگشت و امضا و حال میخوام شکایت کنم که به حقم برسم ایا با این بلکه میتوانم این کار را بکنم ودر ضمن ایشان نمیداند که پیش من یک امضاء و اثر انگشت دارد .ایا میتونم به حقم برسم اگر کارشناسی بشه چیزی معلوم میشود ولی امضا و اثر انگشت مال خود طرف هست ممنون میشم کمکم کنید.
با سلام
به شما توصیه اکید میشود از برگهای که ساختهاید استفاده ننمایید. چرا که در صورت استفاده از آن به جرم سوءاستفاده از یفید مهر و سفید امضا محکوم خواهید شد.
پیشنهاد ما به شما طرح دعوی حقوقی اثبات وقوع بیع است.
سلام مدت یک ساله با خانمی صیقه ۹۹هستیم
قصد ازدواج داشتیم که خانوادش مخالفت کردن والان ارتباطمون کامل قطع شده توسط خانوادش هیچ اطلاعی از همسرم ندارم ،خانوادش عنوان کرد با اینکه همسرم در عقد منه که قصد دارن دختر به ازدواج کسی دیگه در بیاره و چون صیقه جایی ثبت نشدهمن نمیتونم مانع بشم اگر هم برای دیدن همسرم برن ازم شکایت میکنند
من هم به هیچ وجه قصد ندارم صیقه رو ببخشم و جدا بشم …
اگه برای ازدواج با کسی دیگه اقدامی کردن حکمش چیه و من چکار میتونم بکنم برای این شرایط آیا قانون از من حمایت میکنه ؟ و اینکه ایا ممکنه بشکلی غیابی یا خلاف میل من صیغه رو تموم کنند ؟
مدرکی هم که از صیقه دارم فقط چت و پیام هست
ممنون میشم کمک کنید
با سلام
به شما پیشنهاد میشود ابتدا برای ایشان یک اظهارنامه ارسال نمایید. بسیار بهتر و پسندیدهتر است که مسائل از طریق گفت و گو و مذاکره حل شوند .
اما در صورتی که از این طریق به نتیجه نرسیدید میتوانید جهت ثبت ازدواج موقت از طریق دادگاه اقدام نمایید.
بدای دریافت مشاوره رایگان در این زمینه میتوانید با شماره ۰۹۰۵۶۵۵۱۲۷۷ تماس بگیرید.
سلام وقت بخیر ـ من ۲۷سالمه و پدرم یه چند سالی هست که هیچ نوع خرجی به ما نمیده ـ و نمیزاره از خونه بریم بیرون ـ و الان من بخوام برم و جایی مشغول به کار بشم باید حتما اجازه پدر داشته باشم یا بدون اجازه میتونم مشغول بکار بشم ـ در کل میتونم بدون اجازه ایشون از خونه برم بیرون ـ ۲۷سالم هست
با سلام
با توجه به اینکه شما به سن قانونی رسیدهاید، برای انجام تمامی امور خود میتوانید شخصا تصمیم گیری نمایید به استثنای ازدواج که در آن مورد اذن ولی لازم است.
علاوه بر این در صورتی که مجرد و فاقد شغل باشید میتوانید علیه پدر دعوی مطالبه نفقه مطرح نمایید.
سلام وقتتون بخیر خواهش میکنم کمکم کنید من در تاریخ نهم فروردین از دیجیکالا یک گوشی s21به مبلغ ۲۳۵۰۰۰۰۰ خریداریری کردم که ۱۶فروردین بهم تحویل دادن من بعد بازکردن جعبه گوشی متوجه شدم گوشی اشکال فنی داره و روشن نمیشه و به سرعت با رفتم اداره پست وبا پست پیشتاز گوشی رو برگشت دادم ودرخواست بازگشت وجه کردم من تا به امروز هرروز زنگ میزدم که از خود شرکت امروزو فردا میکردن وجواب درستی نمیدادن که دیروز تماس گرتن گفتن وقتی ما جعبه رو باز کردیم گوشی نبود گفتن از ظریق اداره پست پیگیری کنید اداره پست میگه اگه گوشی نبوده باید همون روز صورت جلسه میکردن به ما اظلاع میدادن مقصر خود شرکته شکرکت میگه رسید بیمه رو از اداره پست بگیرید برای ما ارسال کنید اداره پست میگه بیمه به کالای معیوب تعلق نمیگیره خواهش میکنم راهنماییم کنید من چیکار کنم رسید پستم دارم که نوشته گوشی و وزنشم نوشته لظفا کمکم کنید
سلام موردتان را باید از طریق مراجع قانونی و تنظیم دادخواست با توجه به رسید پست و وزن مرقوم پیگیری کنید،دادخواست مطالبه خسارت از بیمه و شرکت دیجیکالا را همزمان مطرح کنید
براب بستن قرار داد رحم اجاره ای از ما وکبل ۹۰ میلیون چک ضمانت گرفت ولی ما درمقابل هیچ ضمانتی نداریم طرف مقابل نصف راه بزار بره نتونیم پیدا کنیم چیکار کنیم الان
با سلام
توضیحات شما ناواضح است.
در متن سوال مشخص نیست که رحم اجارهای متعلق به شماست یا شما قصد اجاره رحم را دارید.
همچنین در رابطه با شرایط قراردادی توضیحی داده نشده است.
در صورت تمایل به دادن توضیحات کامل و دریافت مشاوره رایگان با شماره ۰۹۰۵۶۵۵۱۲۷۷ تماس بگیرید.
سلام وقتتون بخیر
خسته نباشید
حدودا ۳ سال پیش قطعه زمینی خریداری کردم و قرار بود مقدار کمی از پول را هنگام تحویل سند دهیم
اما فروشنده هربار به تعویق انداخته تا کاشف به عمل اومد که ایشان مال غیر فروختن و صاحب اصلی فقط وکالت فروشی چند قطعه زمین را داشتن ولی فروشنده کل قطعات رو فروخته
فروشنده اصلی حاضر شد که قطعات رو به فروشنده دوم بفروشد تا به نام من سند بزنن
اما پازپرس دادگاه پیگیری رو به تعویق انداخته و هربار با جمله حقوقیش میکنم شاکی هارو تهدید میکنه میخواستم بدونم معنی این تهدید یعنی چی
واقعیت من حس میکنم پازپرس رشوه گرفته و داره کم کاری میکند
میخواستم معنی این تهدید )حقوقی کردن دعوا را بپرسم ازتون
ممنونم ازتون
با سلام
بعید است که مقام معتبر بازپرس بخواهد کسی را تهدید نماید. در رابطه با اتهام رشوه هم به شما توصیه میشود فقط در صورتی این ادعا را مطرح نمایید که مدرک محکمی داشته باشید در غیر این صورت به اتهام نشر تهمت محکوم خواهید شد.
اما معنی حقوقی کردن دعوی این است که شکایت فاقد جنبه کیفری شود و شما فقط به وجوه پرداختی یادزمین برسید ولی طرف مقابل مجازات نشود.
باسلام واحترام
درسال۹۱دادخواست جهت لحاظ شدن فوق العاده های نوبتکاری وسختی کاردرمستری ام به دیوان عدالت اداری ارائه دادم که ردشد،برای تجدیدنظراقدامی نکردم،مجددا”سال۹۹دادخواستی مشابه با همان طرف های شکایت ارائه دادم که،دادرس شعبه مربوطه بااستنادبه بند ث قانون تشکیلات دیوان عدالت اداری رد دعوی دادند،اینباردرتجدید نظراعتراض دادم پرونده مختومه اعلام شده!؟
خواهشمندم جهت پیگیری راهنمائی بفرمائید.
سپاسگذارم
با سلام
متاسفانه در اخرین مرحله از مشاوره استفاده کردین
تنها راه دادخواست ماده ۷۹ هست
آیا سهم الارث مرد بابت نفقه مصادره میشود
با سلام
در صورت صدور حکم محکومیت ، بله میتوان سهم الارث را توقیف کرد.
شخصی حدود چندین سال پیش زمینی از شهرداری تحت عنوان کارگاه کابینت سازی اجاره کرده و قراداد هم دارد و وراث وی در آن زمان سن کمی داشته اند و شخص برادر خود را به عنوان سرایدار در این ملک سکونت داده است اما بعد از دو سال این شخص فوت کرده و زمین بلا استفاده مانده و اجاره آن پرداخت نشده چند سال بعد دختر سرایدار زمین را به تصرف خود در آورده در حال حاضر وراث آن شخص حاضر هستند که زمین را از شهرداری خریداری کنند و حتی مبلغی تحت عنوان اجاره واریز کرده اند اما شهرداری میگوید که چون اجاره چندین سال پرداخت نشده من زمین را به شما نمی دهم و زمین را میخواهد به دختر سرایدار که هیچ نقشی نداشته بفروشد و دختر سرایدار هم متاسفانه از دادگاه رای خلع ید برای اشخاصی که پدر آن ها زمین را اجاره کرده گرفته است.
ممنون میشم اگه راه حلی برای این مسئله ارائه بدین 🌹
سلام مدت قرارداد شما به اتمام رسیده و مبنای حضور شما در ملک قرارداد اجاره منقضی شده است حال اینکه دختر سرایدار چگونه از دادگاه حکم خلع ید که فرع بر مالکیت است اخذ نموده جای تامل دارد
سلام خسته نباشید یک واحد مسکونی همسر بنده در سال ۹۵ چهار دانگ آن طبق مبایعه نامه و سند رسمی به نام من شد و در سال ۹۲ در بنگاه طبق قرارداد اجاره نامه برای کارم از ایشون رهن کردم و سال ۹۷ دست مستاجر بود بر سر مبلغ ودیعه مستاجر اختلاف بود و پرونده رسیدگی در دادگاه مدرس بود رای به محکومیت همسر بنده به پرداخت صادر شد و من از سال ۹۳ محل زندگیمون پرداخت کرایه و ودیعه توسط بنده بود و این چهاردونگ برای این به نام من شد که اول ۶ دانگ بود که قصد اداری کردن سندش داشتم و همسرم دبه کرد و ۴ دونگ سند تنظیم شد
الان اختلاف پیدا کردیم یک سال قبل شکایت هبه و رجوع از هبه و ابطال سند رسمی کرده و تو دادگاه مهریه هم لایحه ایشون هست که ادعا کرده جای مهریه داده که دادگاه رد کرد
دادگاه بدوی قرار عدم آستماع دعوی صادر کرد چون تو سند قید شد ثمن پرداخت شده است
ولی دادگاه تجدید نظر قرار رو نقص کرده و دادکاه بدوی وارد ماهوی دعوی شود رای داده
از طرفی در رای تجدید نظر و همینطور ثنا هیح اسمی از وکیل من نیست ایا ممکنه لایحه دفاعیه و مدارک من به دادگاه تجدید نظر نرسیده باشه با وجود ارسال توسط وکیلم ؟؟
اگر این طور بود چه کاری میتونم انجام بدم ؟ بدون دفاع من رای صادر شده
ممنونم تو روخدا راهنمایی کنید 🙏🌹
با سلام
باتوجه به ابلاغ به شما و اینکه وکیل در پرونده وجود داشته و لایحه ای از جانب هیچکدام ثبت نشده متاسفانه اقدامی نمیتوانید انجام دهید و تجدیدنظر در بیشتر موارد با لایحه یا تبادل لوایح انجام میشود.